„Dosarul prostitutiei de lux” a afectat-o rau pe Cruduta! Ce au decis sefii Antenei pentru bruneta dupa o sedinta de doua ore!

Dupa scandalul de prostitutie si proxenetism in care a fost implicata, Daniela Crudu a fost luata in colimator de sefii trustului “Intact”. Acestia au avut o discutie cu bruneta si i-au explicat ca, deocamdata, postul de asistenta nu ii este periclitat, insa, la o noua “abatere amoroasa”, deciziile vor fi radicale.

daniela_crudu_plecat_tara_a8225fc959

Noul dosar de prostituitie de lux a afectat imaginea unora dintre dive care apar pe micul ecran, printre ele si Daniela Crudu.

Surse de la Antena1 sustin ca situatia nu le-a cazut tocmai bine celor care conduc destinele televiziunii, dar, cu toate acestea, nu au luat in calcul vreo eliminare din schema a brunetei. “La scurt timp de la izbucnirea scandalului sexual, sefii postului au chemat-o la o discutie pe Cruduta si au avut cu ea o sedinta de aproximativ doua ore. Fata a fost lasata sa se disculpe si sa explice ca este doar martor in dosar, apoi, i s-a spus clar ca o astfel de publicitate negativa nu este benefica pentru trust si cel mai bine ar fi ca pe viitor, sa se tina departe de retelele amoroase dubioase. In plus, desi a fost iertata, i s-a pus in vedere ca o noua implicare a numelui sau in vreo relatare cu iz sexual nu va mai fi trecuta cu vederea, ci se vor lua masuri drastice”, au spus persoane din postul din Baneasa.

 

Sursa: wowbiz.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *