(Dr)Oajdea vrea să candideze la Primăria Iaşului

Daniel Oajdea

Daniel Oajdea

Populistul şef din târg, pe numele lui de deputat Daniel Oajdea, vrea să candideze la Primărie. O spune chiar el într-un ziar electoral scos cu un an înainte de alegeri.

Recunosc că mă tentează, dar este prea devreme pentru a lua o decizie“, spune Oajdea într-un “interviu incomod” apărut în ziarul plătit din banii lui.

Decizia însă pare a fi luată deja, e îndeajuns să răsfoim paginile publicaţiei, pline de atacuri la adresa primarului Gheorghe Nichita.

“Primarul Nichita a refuzat construcţia unei baze sportive”, “De ce ne pune Nichita să plătim inutil milioane de euro la E.ON?” sau “Cum a scăpat primarul Nichita de un dosar penal” sunt doar câteva din articolele dedicate actualului edil.

Nimeni nu bagă bani din buzunarul lui pentru o funcţie publică, fără să dorească să şi-i scoată înapoi înmulţiţi“, recunoaşte Oajdea în amintitul interviu, subliniind ulterior că, atunci când a intrat în campania pentru deputăţie, şi-a socotit cheltuielile aşa încât să nu depăşească salariul de deputat pe perioada unui mandat. Dacă ar fi să-i dăm crezare, nu prea am putea.

Matematica e împotriva lui. Potrivit declaraţiei de avere, are venituri anuale din salariu undeva la 57.000 lei. Asta înseamnă, pe patru ani, undeva la 55.000 euro.

Dar, pentru că există şi un dar, Oajdea se dă singur de gol. În acelaşi “interviu incomod” scris cu pixul din dotarea proprie şi personală, derutatul de Dacia cu sediul în Nicolina II spune că o campanie pentru Parlament porneşte de la 100.000 euro (sâc!).Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *