Dublin Pub – tradiţia irlandeză la ea acasă

Fără-ndoială, berea irlandeză este una dintre cele mai savuroase de pe glob. Pub-urile irlandeze, la rândul lor, sunt printre cele mai renumite locații de întâlnire și socializare din lume. Vrei să încerci distracțiile irlandeze fără a fi nevoit să-ți cumperi bilet spre Dublin? Nu ai altceva de făcut decât să-ți iei cu tine prietenii și să vizitați Dublin Pub.

Guinness Pub reprezintă o expresie a culturii irlandeze , nu doar un bar sau un club oarecare. Doar într-un pub Guinness poți regăsi specificul irlandez, amenajarea, atmosfera și standardele care l-au făcut faimos în întreaga lume. Cu alte cuvinte, când pui să se-ntâlnească cea mai iubită bere irlandeză cu cel mai îndrăgit loc de distracție nu ai cum să nu te prindă dimineața fără să-ți dai seama.

Amenjarea Dublin Pub urmărește cât mai fidel elementele de design interior specifice pub-urilor irlandeze, sub directa coordonare Guinness România. Decorațiunile din cărămidă și lemn puse în evidență de o lumină caldă și difuză crează o atmosferă intimă, un cadru potrivit atât pentru distracție, cât și pentru conversație și relaxare. Sala principală a pub-ului are drept veritabile centre de greutate cele două baruri, unul destinat servirii și preparării berii și a băuturilor pe bază de bere, iar celălalt destinat amatorilor de băuturi spirtoase și cocktail-uri. Din meniu nu va lipsi, bineînțeles, berea neagră Guinness și berea roșie Kilkenny, în variate moduri de servire și prezentare.

Dublin Pub readuce în prim plan hiturile muzicale din anii 70, 80 și 90, oferind o alternativă la fenomenul muzicii de club, care domină majoritatea locațiilor de gen din Iași. Poți asculta sau dansa pe oldies-urile tale preferate, și în același timp urmări videoclipurile pieselor pe ecranele celor șapte plasme care sunt amplasate strategic.
Concerte live, seri tematice de muzică, meciuri de fotbal și multe alte surprize, divulgate la timpul potrivit, îi așteaptă pe camarazii care se-ncumetă să calce teritoriul irlandez.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *