Pentru fițoșii timizi… Tatuajele ultraviolete, ultima fiță în cluburile din Iași

Ai vrea un tatuaj, dar parcă n-ai vrea. Ai vrea să fii diferit, dar parcă ți-e frică de cum reacționează mama, tata, bunicii, prietena sau prietenul. Nicio problemă! Specialiștii în mâzgălirea corporală din Iași au venit cu soluția la întrebările tale existențiale: tatuajele care se văd doar la lumină ultravioletă!

Deja a apărut și în Iași primul tattoo artist care face astfel de desene. Durează la fel de mult ca și unele clasice, numai că, spune lumea, sunt mult mai trendy. „Ai vrea un tatuaj care să știi doar tu că e acolo? Un tatuaj deosebit care să se vadă doar atunci când vrei tu? Pentru tine avem acum exclusiv în Iași, la Q-Bo INK, posibilitatea de a realiza tatuaje vizibile doar la lumină ultravioletă. În club vei putea fi atracția serii, iar la serviciu nu va ști nimeni. tatuaje_ultravioleteTatuajele se realizează după o tehnologie modernă cu tușuri vegetale acreditate, nu prezintă riscuri și te vor face să ieși din tipar chiar și între prietenii tăi care au deja tatuaje normale”, se laudă, pe pagina sa de Facebook, proprietarul salonului care face respectivele lucrări.

Cu alte cuvinte, ești nasol și nu te bagă nimeni în seamă? Vrei să se holbeze toți la tine când îți pui tocurile de 15 și mergi în Skin? Tatuajele care strălucesc în întuneric sunt soluția ideală pentru tine!

Cu toate acestea, prețurile sunt nițel mai mari decât cele ale unor tatuaje obișnuite. Din ce ne-am mai documentat pe site-urile de specialitate, dacă prețul unui centimetru pătrat de mâzgâleală colorată ajunge cam pe la 100 de lei, desenele cu cerneală fosforescentă trec de 300 de lei.

În plus, marea noastră nedumerire este cum vede băiatul care desenează ce face acolo? Pe întuneric nu poate tatua, că poate nimerește cu acul altă zonă pe care n-o vrei ciuruită, iar cu lumina aprinsă nu vede nimic. Dacă tu vii la el și-i spui că vrei un „I love Maricica” și el îți face un  „I love Mariana” nu-i așa că-i rost de ciondăneli matrimoniale intense?!

Bahluy Ink

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *