E arbitru de fotbal, insa foloseste mingea in alte scopuri. Cum a fost surprinsa Claudia Romani la plaja

Atunci cand vine vorba despre aparitii provocatoare la plaja, Claudia Romani este una dintre vedetele care reusesc sa se faca remarcate in acest sens, paparazzi fiind mereu pe urmele ei.

La 32 de ani, modelul de origine italiana Claudia Romani e constienta de atuurile sale si nu rateaza nicio ocazie sa se foloseasca de atitudine si tinute sexy pentru a atrage privirile celorlalti. Punctul ei forte? Aparitiile la plaja.

Dupa ce a pozat de mai multe ori in ipostaze sexy ca sustinatoare a echipei nationale de fotbal a Italiei, Claudia Romani a devenit una dintre cele mai vanate dive de paparazzi.

Astfel, italianca nu se lasa asteptata cand vine vorba de a face spectacol pe plaja, acest lucru intamplandu-se si in urma cu cateva zile cand s-a distrat pe plajele din Miami cu o minge de plastic, asemanatoare celei de fotbal.

Vedeta a purtat un costum de baie minuscul, format din doua piese si s-a lasat imortalizata din toate unghiurile, pozitiile fiind cu atat mai provocatoare pentru domni, cu cat s-a folosit si de minge pentru a fi cat mai sexy.

Sursa: perfecte.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *