E oficial! Lovitura primita de Raduleasca in Vinerea Mare! A intrerupt colaborarea cu…

Ulimele scandaluri iscate de Mihaela Radulescu nu au facut nimic altceva decat sa-i prejudicieze imaginea. Din cauza acestui fapt, multe dintre publicatiile cu care colabora, au decis sa nu mai lucreze cu aceasta.

 In ultimele zile, Mihaela Radulescu se pare ca a devenit persoana non grata. Pe langa criticile dure pe care le primeste din partea colegilor, dar si ale persoanelor cu care a intrat in contact de-a lungul timpului, cariera vedetei TV incepe sa aiba de suferit.

Revista ELLE renunta la colaborarea cu eaDupa actiunile Mihaelei din ultimele zile, o celebra revista din Romania a decis sa renunte la colaborarea cu ea. Conform mediafax, se pare ca Mihaela nu se mai numara printre colaboratorii revistei Elle Romania, pentru care a lucrat in ultimii noua ani. De altfel, pe langa pictorialele pe care le realiza pentru acesta publicatie, anual, Radulescu a fost amfitrioana galei Elle Style Awards.

646x404

Ramane la „Romanii au talent”Pe de alta parte, dupa Marius Tuca a lansat zvonul cum ca Pro TV a renuntat la colaborarea cu ea si ca nu va mai fi jurat la emisiunea „Romanii au talent”, stirea a fost dezmintita. Mihaela este in continuare colega cu Andra, Andi Moisescu si Bebe Cotimanis.

61653668

Mihaela Radulescu este un jurat destul de dur

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *