Ecranul televizorului scos la vanzare l-a dat de gol! Detaliul din aceasta imagine care i-a facut pe toti sa rada

In loc sa ofere o poza cat mai serioasa cu produsul pe care l-a scos la vanzare, un roman nu a reusit decat sa starneasca hohote de ras din partea celor care i-au urmarit anuntul pe internet.

Romanul inventiv care gaseste solutii pentru orice poate provoca uneori si o doza serioasa de buna dispozitie. In aceasta descriere se regaseste fara doar si poate un barbat care si-a scos televizorul la vanzare, insa atunci cand l-a pozat a omis un detaliu… destul de important.

Ecranul televizorului pe care l-a pus pe internet la vanzare l-a cam dat de gol pe barbatul care si-a pozat bunul personal pentru a face public faptul ca vrea sa il vanda. Silueta deloc zvelta a barbatului poate fi deslusita lesne in reflexia creata in imagine.

Barbatul nu a sesizat ca in reflexia ecranului i se vede silueta deloc zvelta (sursa foto: marlani.ro)

Barbatul nu a sesizat ca in reflexia ecranului i se vede silueta deloc zvelta (sursa foto: marlani.ro)

Din fotografie se vede clar cum barbatul face poza televizorului cu un telefon mobil. Pe ecranul aparatului se poate vedea vanzatorul “in toata splendoarea lui”. Acesta sta confortabil intr-un fotoliu in care practic isi “revarsa” burta imensa.

Fotografia este cu atat mai graitoare cu cat barbatul a “uitat” sa isi puna macar un tricou pe el atunci cand i-a venit geniala idee de a-si scoate televizorul la mezat.

La asa un vanzator “serios”, ramane de vazut cam cata lume se va inghesui sa-i achizitioneze produsul folosit… pe post de oglinda.

Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *