Enna – bugetar la maxim

Elena Farca si sotul

Elena Farca si sotul

Elena Farca sfidează criza economică de care se tot lovesc bugetarii! Şefa Biroului de Relaţii Internaţionale din Primărie poate fi considerată fără nici un dubiu cel mai petrecăreţ funcţionar din Iaşului! Enna, aşa cum îi spun prietenii, este o clientă fidelă a clubului Time Out şi o figură cunoscută a vieţii de noapte ieşene care stârneşte invidia miilor de bugetari şi chiar a noastră, celor din sectorul privat! Într-un fel, chiar ne bucurăm că mai există astfel de funcţionari şi în Iaşi pentru că, aşa cum sună reclama de la Red Bull, „ne dă aripi” setea Ennei de a nu se lăsa înfrântă de absurdul mediului în care trăieşte şi profesează.

“Nu se rezumă totul la serviciu, e cu totul altceva viaţa de noapte. Am şi o viaţă oarecum mondenă. Prefer clubul „Time Out”, suntem un grup acolo în care e inclus şi cineva care gestionează localul”, ne mărturiseşte Enna.

Câcotaşii ar spune că poate fi un finanţator masculin plin de bani în spatele Ennei, dar se înşeală! Să ştiţi că Elena Farca este căsătorită iar soţul ei este tot bugetar şi tot la Primăria Iaşi lucrează! Tot timpul ei sunt văzuţi braţ la braţ în cluburi:

“Mereu ies doar împreună cu soţul meu! Mi-e destul de greu cu banii, salariile bugetarilor nu sunt deloc mari, dar îmi place să ies cu soţul. Cu colegii de servici nu am mai ieşit de un an şi ceva, probabil sunt demoralizaţi din cauza banilor”, mai spune doamna Farca.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *