Exclusiv: Regele junglei, Cătălin Moroşanu, urmărit de o turmă de admiratori

Cătălin Moroşanu, luptătorul ieşean de K1, a câştigat titlul de „Regele Junglei”, după prestaţia pe care a avut-o în show-ul tv „Sunt celebru! Scoate-mă de aici!”. Publicul amator de exotisme a fost impresionat de rezistenţa lui Moroşanu în condiţii de junglă amenajată în curtea hotelului, aşa că Moartea din Carpaţi a strâns voturile care i-au reconfirmat statutul de vedetă. Curioşi să aflăm experienţele lui Moroşanu, am pus mâna pe jurnalul acestuia.

– Prima zi în junglă a fost super. Mi-am cunoscut tovarăşii de tabără. Am auzit că vom da tot felul de probe, una dintre ele în care vom fi acoperiţi de gândaci, coropişniţe şi ce mai au africanii ăştia de pe-aici. Nu-mi fac probleme. La câte gângănii mi-au intrat prin urechi în tabăra de pionieri de la Ciric, prăjesc gasteropodele ca pe jumări în omleta de dimineaţă.

Acum două zile l-am surprins pe Trăistariu făcându-şi selfie după un baobab. Prima oară am crezut că e o suricată care-şi face freza în oglindă. Omul nu e cu toate ţiglele pe cap. Mi-a mărturisit că vrea să-şi facă implant de păr de maimuţă. Gabi Jugaru i-a promis că-l ajută, dar să aştepte până a doua zi, când se epilează sub braţ.

– Aseară am stat ceva mai mult de vorbă cu Gina Pistol. Săraca fată, suferă din dragoste. Iubitul ei, Alin Cocoş, e la bulău cu tac’su. Cică a venit aici, în junglă, ca să uite de locurile în care se plimbau mână de mână. Ar fi mai greu să facă treaba asta, mai ales că omu’ plimbă acum nişte brăţări prin tribunale.

– Cam smucită fata asta din Vaslui, Alina Plugaru. Aseară am luat-o în braţe şi am traversat cu ea peste un pârâiaş de pe lângă hotelul în care filmăm. Fătuca s-a enervat la culme. Mi-a zis că nu fac ce trebuie, pentru că, dimpotrivă, ei îi place să se ude. Las’ că data viitoare o arunc în Nil, să-i pape crocodilii danteluţa de la slip.

– Cabral are mare succes printre băştinaşi, care pur şi simplu îl adoră. O delegaţie dintr-un trib de pe lângă mahalaua în care filmăm l-a vizitat într-o seară, strigând: „Suntem lihniţi, scoate-ne de-aici!”

– Ruby a trecut cu brio proba în care trebuia să spargă cu capul nişte tablouri. I-am fost antrenor câteva zile, timp în care i-am explicat cum să-i mute falca lui Van Gogh. Văzându-l fără ureche pe gălbejit, mi-am închipuit că Mike Tyson fusese şi el prin zonă.

– Yes! Sunt Regele Junglei! Mai că aş rămâne pe-aici. Mi-aş amenaja un regat drăguţ, unde să cresc un cârd de iguane în coteţ, poate vreo doi-trei lei de prăsilă. Chestia e că, aşa cum zice tradiţia regilor, voi avea nevoie şi de-un bufon. Mă voi interesa la ANI dacă, în cazul meu, a fi şi rege, şi bufon, presupune vreo incompatibilitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *