Excursii electorale la pensiunea lui Tonel Cazacu de la Zugreni

Catalin-Ivan-si-Victor-Ponta

Catalin Ivan şi Victor Ponta

Goana după acapararea tronului judeţean, pornită mult prea devreme, a reuşit să scindeze pesedeul de Bahlui din interior, într-un mod în care fragilul echilibru pe care judeţul îl mai oferă liderului său, va lăsa urme adânci în perioada de pre şi post campanie. De curând, unul dintre cei trei candidaţi interni ai PSD la alegerile pentru şefia Consiliului Judeţean Iaşi, senatorul-enigmă, Florin Constantinescu, s-a apucat să împartă prin oraş cutii cu naftalină.

“Este o campanie locală anti-molie”, a argumentat acesta. Peste pliantul care aduce în discuţie “molia portocalie”, peste care a presărat în mod pueril o bucată de naftalină, – e adevărat că de cea mai bună calitate, de-ţi iese molia pe nas, senatorul moliilor a mai băgat în controversata “urnă” şi un chestionar cu un bilet la tombolă, premiul fiind o excursie la Vatra Dornei, mai precis la Zugreni, la pensiunea celui mai pesedist afacerist cu banul public, Tonel Cazacu, actual manager al Tehnopolis.

Chiar dacă omul a vrut să exprime prin naftalina sa, mesajul că din aceasta trebuie scoase proiectele Iaşului ci nu băgat cineva, această acţiune singulară l-a pus la coada clasamentului intern, fiind condamnat public chiar de şeful PSD Iaşi, Gheorghe Nichita. “Cei care mă condamnă nu au văzut mesajul din cutie”, s-a apărat Constantinescu.

Singurul  care s-a luat de piept cu Nichita a fost tânărul Căt(c)ălin Ivan, acesta anunţându-şi susţinerea pentru senator, şi cum altfel, în condiţiile în care oamenii săi de imagine i-au făcut campania electorală lui Florin Constantinescu. În ce-i priveşte pe ceilalţi doi contracandidaţi ai senatorului, finanţistul Victorel Lupu este cel mai agreat de forţele social democrate în frunte cu Nichita, în timp ce Bulgariu este săgeata acestei campanii. Pentru a întregi tripleta şi a da mai multă consistenţă…unui partid aflat la naftalină.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *