Piţipoance, bătăi de fete şi reglări de conturi

Mare-i Grădina Ta, Doamne! Şi nu încetăm să ne minunăm cât de multe minunăţii se petrec în ea. Mai ales, la Iaşi.

Foarte mulţi cititori ne-au asediat, în ultimele săptămâni, cu povestiri/bârfe care mai de care mai interesante, semnalându-ne faptul că istoria cu PR-ul dintr-un club ieşean – o piţipoancă de Vaslui cu multe ifose şi puţină carte – care bate şi spurcă tot ce prinde, nu este singulară.

Potrivit surselor citate, clubul cu pricina este cunoscut mai mult ca loc pentru reglarea de conturi între…fete. Martorii la astfel de evenimente ne-au relatat cu lux de amănunte unde se poate ajunge dacă se întrece limita…la alcool. Şi se ajunge departe rău de tot… Adică la bătăi, flocăieli şi alte cele, mai ceva ca-n filmele americane cu femei bătăuşe în ringul plin de spumă, ciocolată sau noroi. Bineînţeles, băieţii n-au de ce să se supere, mai ales dacă la interval mai iese un tricou rupt, un bikinel sau o fustă sfâşiate. Însă, totuşi, de ce nu se oficializează acest „sport” şi nu suntem anunţaţi şi noi să venim să montăm un ring ceva pentru amazoanele de Iaşi.

Astfel, de la Cătălina, o cititoare fidelă a noastră aflăm că: „eram odată în baie cu o prietenă şi era o coadă foaaarte mare la fete. Ne-am întâlnit acolo cu o tipă pe care o ştiam din vedere. Ea m-a recunoscut, a zis că mă ştie de pe facebook şi a intrat în vorbă cu mine. Era puţin cam distrată, ce-i drept. Într-o clipă au venit două fete val-vârtej şi s-au băgat în faţă. Se vedea cu ochiul liber că nu se simţeau prea bine şi că aveau nevoie urgent la baie. Fata asta care stătea de vorbă cu mine, s-a enervat şi s-a dus să se certe cu ele, după care a lovit-o pe una dintre ele cu sticla în cap. Am rămas stupefiată şi am plecat repede acasă, n-am mai stat să văd deznodământul”.

Despre bătaia dintre „PR”-ul Gabi Sauciuc şi o prietenă de-a sa, byker-ul Paul, un client fidel al localului spune: „Mi se pare foarte tare, chiar incitantă bătaia între fete. Ceea ce s-a întâmplat la acel club, însă, e o bătaie între două mironosiţe care încearcă să îşi prelungească agonia, printr-un K.O. de lux”.

Bănuim că alte explicaţii sunt de prisos.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *