Extravaganza în toată splendoarea sa

Este o adevărată „fashionistă”. Nu trece niciodată neobservată. În fiecare week-end încearcă altă ţinută. Şochează prin piesele sale vestimentare, însă, nu pentru a impresiona, ci doar pentru a fi diferită de ceilalţi.

Ioana Jora este o tânără cu atitudine, mereu prezentă la petrecerile mondene, în special la cele organizate de „B Society”.

Pasiunea sa pentru haine şi-a descoperit-o încă din copilărie.

„Nu am un tipar. Tot timpul am ales hainele care să sară în evidenţă. Eu mă simt bine în pielea mea când îmbrac o anumită ţinută”, spune Ioana.

Ea recunoaşte că nu ar putea să arate la fel ca toată lumea şi din acest motiv hainele ei nu trebuie să urmeze trend-urile. Tânăra consideră că un lucru ales cu gust nu se va demoda niciodată.

De multe ori a fost la croitor pentru a-şi modifica hainele cumpărate. Trebuie să adauge mereu câte ceva pentru ca obiectul respectiv să nu pară simplu:

„Nu îmi plac hainele simple. Chiar şi un tricou trebuie să aibă ceva pe el, o bulinuţă măcar”.

Ca o adevărată pasionată de shopping, Ioana mărturiseşte că nu există săptămână şi uneori zi, în care să nu-şi cumpere câte ceva. Cheltuie pe ţoale mai mult de 1000 de euro în fiecare lună.

„ Am o anumită emoţie atunci când îmi cumpăr ceea ce-mi place”, spune Ioana.

Ea recunoaşte că gusturile sale extravagante în domeniul vestimentar nu sunt pe placul tuturor.

„De obicei lumea mă apreciază, mulţi, însă, nu au curajul să-mi spună în faţă că nu le place. Sunt care râd şi îmi zic că sunt prea împopoţonată, dar pe mine nu prea mă interesează aprecierile lor”, spune dezinvoltă fashionista.

Ea este de părere că make-up-ul trebuie adaptat la articolele vestimentare, iar totul poate fi înnobilat cu atitudinea, care e obligatorie. Haina trebuie să îţi exemplifice personalitatea. Să înţelegem de aici că haina, într-adevăr, îl face pe om? Hmmm!

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 25%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}1 comentariu

Lasa comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *