Beatrice – un frumos capriciu de vară

La radio se anunţă ploi…torenţiale, furtuni devastatoare, grindină şi vijelii. Verile toride au şi o latură impulsivă, în care natura se dezlănţuie zgomotos. Din acest motiv, următoarea fată din seria „Joie d’ete” reprezintă o adevărată „forţă a naturii”. Beatrice Olaru este o moldoveancă focoasă cu o fire temperamentală. Este deja cunoscută şi apreciată de cititorii noştri din apariţiile anterioare.

Beatrice a venit din Botoşani pentru a urma cursurile Facultăţii de Jurnalism din Iaşi. Îşi doreşte foarte mult  să ajungă pe culmile gloriei în cariera de moderator TV.

„Aş vrea să mă axez pe jurnalismul sportiv. Este un domeniu la care aş face faţă fără prea multe dificultăţi, deoarece am făcut 10 ani de handbal”, spune botoşăneanca.

Beatrice nu este mulţumită de modul în care se face presă la momentul actual în România.

„Dacă dai un <search> pe Google la un subiect, găseşti trei informaţii care se bat cap în cap. Ca să mă informez urmăresc televiziunile de ştiri, Antena 3 şi Realitatea. Urmăresc doar anumite evenimente şi informaţii la Antena 3  deoarece nu e total imparţială. În general Antenele sunt altfel”, îşi spune of-ul Beatrice.

Este dezamăgită chiar şi de aşa zisele modele de urmat din televiziune pe care, la un moment dat, le-a admirat:

„Toată lumea face ce vrea pentru a obţine publicitate şi notorietate. Iar asistentele TV ar trebui împuşcate”.

Temperamentala botoşăneancă spune că, dacă ar ajunge în presă, şi-ar dori foarte mult să construiască o campanie socială prin care să ajute animăluţele neajutorate. Evenimentele nefericite ca masacrarea câinilor de la un adăpost din Botoşani sau soarta tristă a cailor din Letea nu ar trebui să mai existe. Iar pentru o ţară în care se lucreauă la o lege care să omoare atâtea necuvântătoare, orice acţiune în acest sens este binevenită.

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 25%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *