Fast Food sau mâncare gătită?

Alexandra Coman

Alexandra Coman

Este adevărat că mâncarea de tip fast food este foarte gustoasă, te ispitește, este la prețuri convenabile și, în plus, te scutește de gătit. Totuși, părerile privind consumul de astfel de produse sunt împărțite:

,,Nu este o mâncare sănătoasă, însă, dacă ești constrâns de orar, cum este și cazul studenților, și nu poți ajunge acasă să mănânci, este o alternativă destul de bună. Și, dacă ne gândim că timpul destinat gătitului nu este întotdeauna suficient în viața unui student, se poate apela oricând la varianta pachetului de acasă. Personal, nu sunt adeptul acestui tip de mâncare dar asta nu înseamnă că nu apelez la ea de câteva ori pe săptămână”, ne mărturiseşte Claudiu Darie.

,,Sincer, consum fast food-uri, însă o dată la câteva luni, preferabil Mc Donalds și nu KFC. Eu, de exemplu, gătesc, chiar dacă îmi ia mai mult timp. Prefer să mănânc mâncare gătită decât să dau bani pe ceva ce îmi ține de foame doar jumătate de oră”, ne spune Alexandra Coman.

Ștefan Gârbea, un alt tânăr din Iaşi, este de părere că atâta timp cât alegi ceva proaspăt și de încredere de la fast food, este cât de cât bine:

,,Te uiți și la calitatea mâncării înainte să o cumperi. Normal că nu se compară cu ceva gătit, însă poți face o comparație între fast food-ul de la gară și cel din stația de autobuz a facultății. Depinde foarte mult de seriozitatea omului și de condițiile de curățenie menținute în incinta respectivă”, ne mărturisește el.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *