Femeile care îi ”îmblânzesc” pe fotbaliști. Cele mai sexy arbitre din lume. Românce în top!

Femeile au început să fie din ce în ce mai prezente pe terenurile de fotbal. Dacă acum 20 de ani nici nu se punea problema ca arbitrii să fie femei, astăzi ele sunt prezente în toate campionatele din lume. Sportnews.ro vă prezintă o galerie foto cu cele considerate cele mai frumoase arbitre din lume.

Elena Tambini (26 de ani) este considerată cea mai sexy arbitră din Italia. A devenit cunoscută în 2012, atunci când a acordat un interviu pentru o celebră revistă de sport. Fotbaliștii și antrenorii care au fost arbitrați de Elena au declarat că tânara este o prezență impozantă pe tren și că le este imposibil să comenteze deciziile ei.

Caludia Romani (33 de ani) este alt exemplu de femeie care dorește să se afirme în lumea fotbalului. Tânara, fostă fotomodel, a luat examenul de arbitru și poate oficia în ligile inferioare din Italia și este fană a celor de la AC Milan.

Aurélie Bollier (24 de ani) este alt exemplu de arbitră care rupe inimile fotbaliștilor. Tânăra arbitrează în Elveția, Liga 2, și a acordat interviuri pentru foarte multe reviste de pe toate continentele. Aurélie a primit invitații de la federațiile de fotbal din Coreea de Sud și Indonezia să meargă acolo să “fluiere”, însă a refuzat și a rămas să arbitreze în țara natală.

Patricia Samsudean este o altă româncă frumoasă care face senzație pe trenul de fotbal, Patricia a debutat ca arbitru de linie în Liga 2 din România, în 2014. Tânăra a fost fotomodel și este îndrăgostită de atacantul celor de la Chelsea, Didier Drogba.

patricia-samsudean-asistenta-arbitra-sexy-timis-timisoara-5

Sursa: sportnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *