Gigi Becali va fi eliberat

Judecătorii au decis: Gigi Becali va fi eliberat după 1 an şi 10 luni de închisoare. Decizia nu este definitivă!

Gigi Becali s-a prezentat azi în faţa instanţei Judecătoriei Medgidia, care a analizat solicitarea acestuia de eliberare condiţionată din penitenciar. Condamnat  la trei ani şi jumătate în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării, în dosarul „Valiza” şi în cel al sechestrării celor care i-au furat maşina, Becali a petrecut deja aproximativ doi ani de penitenciar. Latifundiarul din Pipera nu a pierdut timpul şi, în perioada în care a stat departe de familie, prieteni şi afaceri, a scris două cărţi „Muntele Athos, patria Ortodoxiei” şi „Becali şi Steaua”.

Mai mult, de-a lungul perioadei de detenţie, familia şi avocatul latifundiarului au făcut numeroase cereri pentru ca acesta să fie eliberat sau graţiat. Niciuna nu i-a fost aprobată. Becali a petrecut însă mai multe zile în sânul familiei, după ce a primit permisii pentru bună purtare.

Gigi Becali a fost încarcerat la Penitenciarul Jilava până în 29 octombrie 2013, când a fost transferat la Penitenciarul Poarta Albă, după ce Administraţia Penitenciarelor a aprobat cererea acestuia.

 

Sursa: spynews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *