Gigi Becali l-a integrat in familia sa pe viitorul sot al Teodorei.. Si-a “infiat” ginerele!

Fericire mare in familia lui Gigi Becali, care sarbatoreste Craciunul alaturi de familia lui, dar si de cuscrii sai, parintii lui Mihai, viitorul sot al Theodorei.

Gigi Becali petrece sarbatorile cu familia si ginerele sau

Gigi Becali petrece sarbatorile cu familia si ginerele sau

Gigi Becali se considera cel mai norocos om de pe Pamant, deoarece poate fi alaturi de cei dragi de sarbatori, in special in seara de Craciun, care este foarte importanta pentru el. CANCAN.ro a aflat ca milionarul va sta acasa in acest sfarsit de an cu sotia si cele doua fiice ale sale, insa va avea si invitati de onoare. Mihai, viitorul ginere al lui Becali, ii va calca pragul casei, insa nu singur, ci impreuna cu parintii lui, tot machedoni ca si latifundiarul din Pipera.

Si cum sunt toti vecini in cartier, Gigi Becali si rudele sale, dar si invitatii sai, vor merge la slujba de Craciun la biserica ctitorita de el in Pipera. De pe masa de Ajun nu vor lipsi bunatatiile, care vor fi preparate chiar acasa la milionar.

Nunta ca in povesti

Teodora si Mihai au pus totul la cale, iar anul viitor se casatoresc atat civil, cat si religios, dupa randuiala Bisericii.

Fiica lui Becali este virgina si asa va fi pana in ziua nuntii, caci traditia la machedoni cere ca acest lucru sa fie respectat de ambii miri. Nasi vor fi, conform traditiei machedonesti, cei care au crestinat-o, mai exact, Marilena si Gica Hagi.

Iubitul Teodorei s-a simtit perfect in compania fetelor lui Gigi Becali

Iubitul Teodorei s-a simtit perfect in compania fetelor lui Gigi Becali

Sursa:cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *