Fostul prefect Nicuşor, luat peste picior

Scandalul sexual de la UMF Iaşi l-a atins pe domnu’ fost prefect Nicuşor Păduraru la terminaţiile nervoase ale orgoliului de domn respectabil. Pacea retragerii din viaţa politică i-a fost risipită în urma relatării unei jurnaliste de la Digi24, care, referindu-se la cazul priapicului profesor umefist Dumitru Păduraru, l-a numit pe acesta Nicuşor Păduraru. Să vezi atunci nervi pe domnul ex prefect, care s-a văzut confundat cu ditamai profesorul de anatomie sexuală, toată povestea fiind redată cu lux de amănunte pe contul de Facebook al fostului demnitar guvernamental. Supărat nevoie mare, Nicuşor Păduraru l-a sunat pe Cosmin Prelipceanu, directorul de la Digi, discuţie pe care o redăm mai jos.

Nicuşor Păduraru: Alo, domnu’ Cosmin Prelipcean?
Cosmin Prelipceanu: Nu, Prelipceanu. Sunt un Prelipcean articulat. Dar cine e la telefon?
Păduraru de la Iaşi vă deranjează.
Aoleu, domnul conferenţiar Păduraru?
Nu, nu, n-am nicio treabă cu gradele universitare, eu sunt un simplu inginer din Oneşti care, graţie unui farmec inefabil, am ajuns prefect de Iaşi.
Hm, mă gândeam că sunteţi profesorul Păduraru de la UMF, cel cu hărţuirea sexuală.
Nu, domnule, eu scriu poezii, sufletul meu de Evtuşenko n-ar putea în veci râvni la fecioria unui studente mediciniste. Eu v-am sunat pentru că numele meu a fost invocat la postul dumneavoastră de televiziune ca fiind al profesorului violator de la UMF.
Măi, Adi, hai că te cunosc, eşti actor, ce naiba. Spirit boem, actriţe stagiare, inimă alunecoasă…
Care Adi, domnu’ Cosmin? Alo, mai sunteţi acolo, domnu’ Prelipcean?
Prelipceanu, nu Prelipcean! Nu sunteţi Adrian Păduraru, actorul din Declaraţie de dragoste?
Eh, aş fi vrut eu! Nu, sunt Nicuşor Păduraru, nici Adrian, nici Dumitru, aşa cum a spus reporterul dumneavoastră.
Ah, da, îmi aduc aminte! Aţi candidat la primăria Iaşului, parcă, nu-i aşa?
Da, dom’le, am fost şi eu un fluture pe lampă, mi-a suflat partidu’-n coarne, ştiţi cum e cu ispitele vârstei mijlocii. Tocmai de aia v-am sunat, apropo de ispitele bărbatului. Nu sunt eu, dom’le, violatorul de la medicină. E o confuzie de nume. Ăla e Dumitru, eu sunt Nicuşor.
Bine, domnu’ Adrian, vă înţeleg, doriţi să vă păstraţi anonimatul.
Sunt Nicuşor, nu Adrian! Sunt chiar mai tare decât el! Chiar vreţi să vă recit toate poeziile mele? Camera Deputaţilor le ştie pe de rost. Eu însumi sunt plictisit de ele. Viaţa mea de deputat a fost o poezie, iar cea de prefect un haiku. Sunt atât de deprimat în civilie, încât aş putea crea doăşpe versiuni la Mahabharata. Vreţi să vă recit primele o sută de versuri? Alo, domnu’ Prelipcean, mai sunteţi pe fir?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *