Ion Ţiriac a fost jefuit. „Românul are nişte talente…”

Omul de afaceri Ion Ţiriac a devăluit recent că aproximativ 500 de porci mistreţi au fost furaţi de pe domeniul său de la Balc. Animalele au fost vândute, cel mai probabil, în Austria, susţine Ţiriac.

Ion Ţiriac a dezvăluit recent că domeniul său de la Balc, judeţul Bihor, a fost călcat de hoţi. Aproximativ 500 de porci mistreţi au fost scoşi din ţarcuri şi vânduţi, cel mai probabil, în afara ţării, a povestit omul de afaceri în timpul unei emisiuni televizate.

„Românul are nişte talente… 500 de porci mistreţi vii mi s-au furat. Cum dracului să faci asta, să furi mistreţii vii, când ăia fug întruna?”, a spus Ţiriac. „Foarte inteligent. Le-au pus mâncare până la gard, porcii au venit fără să ştie ce li s-a întâmplat şi apoi, când au ajuns acolo, i-au prins. Ştiu şi unde i-au vândut, în Austria, dar hoţul nu l-au prins de un an de zile”, a adăugat fostul tenismen în interviul acordat Digi Sport şi citat de ziare. com.

Ion Ţiriac organizează anual partide de vânătoare la Balc, domeniu întins pe 150 de hectare, concesionat de omul de afaceri în 2002. Prima vânătoare a avut loc în 2005, când au fost împuşcaţi 185 de mistreţi, dintre care 23 de către fostul premier Adrian Năstase.

Sursa: gandul.info

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *