Frateli meu, se deschide cel mai tare club de fiţe

Cum se poate să obții aproape 3.000 like-uri pe Facebook din… nimic? Secretul îl dețin cei de la clubul de fițe Fratelli. De când au anunțat că vor inaugura și la Iași un nou loc de distracție, dans și băut chiar în inima orașului, aprecierile au început să curgă. Chiar de pe vremea când nu se știa locația exactă erau vreo 400 de like-uri. Numărul lor a sărit de 1.000 când reprezentanții clubului au anunțat că vor veni la Palas. Cum s-a anunțat și data, cum a început din nou să crească numărul aprecierilor.

29fratelli

Moarte concurenţei

Așadar, petrecăreți și petrecărețe, data pe care o așteaptă tot Iașul (sau cel puțin 3.000  de suflete) este 6 decembrie. Chiar de Moș Nicolae! Ce cadou mai frumos pentru lumea bună a orașului și ce ocazie mai bună ca divele din Iași să-și scoată la înaintare ghetuțele de leopard frumos lustruite?

Dacă fetițele cuminți din Iași nu vor sta acasă în noaptea în care vine Moș Nicolae, acestea speră măcar să primească ceva gratis de la Moș Fratelli. „Sâmbătă sunt acolo în primul rând. Dar sper să se dea ceva gratis”, comentează pe Facebook Mihaela Tudosa. „Da o sa dea. Șervețele”, spune, mai inspirată, Daniela Tudosa.

Chiar dacă petrecerea nu va ține trei zile și trei nopți, ca-n povești, cel puțin două nopți celelalte cluburi de fițe din Iași tot vor fi goale. Inaugurarea Fratelli va dura, așadar, două zile, vineri și sâmbătă, 6 și 7 decembrie. Gazdele evenimentului vor fi, conform anunțului oficial, DJ Johnny Damix și MC Silviu Andrei. Îi cunoașteți?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *