Laura Cosoi, pitzi de Londra

Sunt unele vedete locale care-s atât de vedete încât, dacă n-ar avea conturi de Facebook nici n-am ști nimic despre ele. Tocmai am remarcat pe rețelele de socializare o anumită celebritate locală tare plimbăreață. Se pare că fosta pretendentă la inima lui Smiley, ieșeanca Laura Cosoi a fost plecată zilele acestea în partea opusă a continentului. „Am mai vizitat Londra de câteva ori până acum, dar evenimentul pentru care m-am reîntâlnit cu frumoasa capitală a fost de această dată mult mai special. Am botezat un băiețel foarte deosebit, Alexandru «cel mic», iar venirea lui în viața mea m-a bucurat nespus. Am zburat împreună cu Cosmin de la Tg. Mures pentru că l-am lăsat pe Jazz (cățelul ei – n.r.) la părinții lui, care îl înconjoară cu dragoste și se bucură ori de câte ori ramâne «nepotul» la ei”, scrie ieșeanca pe blogul personal. Trecând peste scăparea „foarte deosebită”, inițiativa Laurei de a boteza un pui de român pe meleaguri străine este cât se poate de nobilă.

Vulpi vagaboande

Din cele patru zile pe care tânăra le-a petrecut în capitala Regatului Unit, doar una a fost însorită. Acest lucru n-a împiedicat-o, însă, să se plimbe, să facă poze și mici observații pe parcurs, atent punctate în jurnal. „Indiferent de vreme, orașul este spectaculos. Pentru că nu ne-am axat pe vizitarea punctelor turistice clasice, trecând pe lângă ele în plimbările prin oraș, am descoperit energia specială emanată de locuitori, străduțele mici cu casele ridicate în arhitectura specifică care îmi aminteau de celebrele secvențe din filmele englezești, am descoperit vulpile vagaboande care iau locul maidanezilor noștri dar și deja renumitul bubble tea, ceaiul pe care îl mesteci și îl bei în același timp”, mai scrie tânăra vedetă. Din nou, exceptând micile, dar simpaticele cacofonii – fără îndoială licențe poetice – ne bucurăm că plimbarea tinerei prin Londra reprezentat un prilej de rememorare a filmelor cu Mr. Bean.

Culoarea care este

Bineînțeles, din galeria foto aferentă mesajului către fani nu lipsesc pozele pe care orice tânără trebuie neapărat să le realizeze într-o deplasare: cu mâncarea consumată, cu biletul la music-hall, neapărat cu prețul la vedere, pozele cu animale mici și pufoase, cu rockeri pletoși și cu mașinile altora.

Cititorii blogului tinerei au fost, se pare, foarte încântați de prezența Laurei Cosoi în Londra. Dar curiozitățile personale s-au dovedit a fi mult mai puternice. „Îmi poți spune te rog cu ce vopsea ești făcută dacă cumva ști acest lucru în poza pe care ai postat-o pe fcb cea cu clatita. Și nuanța daca o ști. Ador culoarea asta dar nimeni nu vrea să îmi spună secretele blondului lor”, scrie o fană, cel mai probabil blondă, a Laurei. Ororile de scriere îi aparțin în totalitate!  „Laura, de unde sunt ghetele tale? Le-am văzut și în alte ținute pe care le-ai adoptat, dar n-am reținut de unde le-ai cumpărat”, mai întreabă o fană. Parolistă, Laura a răspuns fiecărei curiozități în parte. Mai rar așa vedetă atât de îngăduitoare cu fanii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *