Frumușica Flavia Hojda e luată! În pat cu partenerul de platou

Flavia Hojda a făcut pasul de la muzică la actorie și este protagonista peliculei “Selfie69”, unde joacă, pentru prima dată, alături de iubitul ei.

A bifat prima experiență actoricească după liceu, iar în timpul facultății a filmat pentru “Selfie69”. Pasiunea pentru actorie a venit la pachet cu marea iubire. Mai exact, frumușica actriță s-a îndrăgostit la prima vedere de actorul Pavel Ulici, iar după ani buni de conviețuire au avut ocazia să joace împreună pe platourile de filmare. “Anul acesta am terminat actorie la UNATIC. Nu ne-am cuplat pe platourile de filmare. Eu și Pavel suntem de mai mult timp împreună. Ne-am întâlnit pe holurile Universității, Pavel a terminat masterul, atunci când eu mă înscriam la facultate. A fost cumva mâna destinului faptul că ne-am întâlnit acolo. A fost dragoste la prima vedere”, a declarat, pentru Libertatea, Flavia Hojda.

Blonda recunoaște că este un avantaj faptul că iubitul ei este actor, întrucât înțelege foarte bine meseria și o ajută în acest sens. “Cu siguranță mă susține foarte mult, mă ajută pe toate părțile, și pe partea mai tehnică, cu contracte sau cu lucruri din astea și când trebuie să lucrez la un personaj”, a recunoscut ea. (sursa: www.libertatea.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *