GABRIELA CRISTEA a primit diagnosticul din partea medicilor! De ce suferă soţia lui TAVI CLONDA

În urmă cu câteva zile v-o prezentam pe Gabriela Cristea în momentul în care îşi făcea cumpărăturile într-un magazin din Capitală şi-n care părea să fi pierdut lupta cu greutatea, din pricina kilogramelor în plus pe care vedeta TV pare că le-a tot acumulat în ultima perioadă.

De această dată, Gabriela Cristea ar putea avea un nou motiv care să o bage în depresie, după ce medicii i-au dat un verdict în ceea ce priveşte cariera sa. Concret, chit că nu a fost niciodată atrasă de lumea muzicală, soţia lui Tavi Clonda ar fi putut fi o cântăreaţă de succes. Iar asta datorită corzilor sale vocale, care sunt similare cu cele ale unei soprane de succes.

Doar că, Gabi Cristea a aflat târziu de acest lucru, iar din acest motiv nici nu a dorit să facă nimic în această privinţă. Tocmai de aceea nu am văzut-o până acum pe nicio scenă sau în niciun videoclip, chit că este căsătorită c-un cântăreţ care ar fi putut să îi ofere lecţiile necesare de muzică. Cel mai probabil nu a dorit să dea experienţa acumulată pe micul ecran pe o potenţială carieră în muzicală, pe care nu s-ar fi putut baza.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *