GAFA MONUMENTALA! Ce a aparut in cadru la „Burlacita”, in timp ce Cruduta si Lucian voiau sa fie romantici! O sa razi in hohote!

Cea mai noua editie a actualului sezon de la „Burlacita” a adus, odata cu ea, una dintre cele mai mari gafe din istoria show-ului antenist si, de ce nu, din intreaga istorie a televiziunii din Romania.

Totul a plecat de la un fapt aparent banal: un „date” intre Daniela Crudu si unul dintre principalii favoriti la castigatoarea concursului. Este vorba despre Lucian Albei, sarmantul bucurestean de 27 de ani – cel mai tanar participant ramas in competitie – care a reusit sa ii fure Crudutei primul sarut din show.

Am o surpriza. Mergem in Chianti, care este renumita pentru vinurile sale foarte bune. Mergem la o degustare de vinuri„, a spus Daniela, entuziasmata de intalnirea cu Lucian.

Totul a inceput cu o plimbare pe scuter. „E foarte misto sa o stii pe Daniela Crudu in statele tau, pe scuter. Sa stea cu mainile pe tine si cu barbita pe umarul tau…„, a spus Lucian.

Ajunsi la Chianti pentru mult asteptata degustare de vinuri, cei doi amorezi au incercat sa fie cat se poate de romantici, insa romantismul avea sa le fie stricat de o gafa de proportii.

Este vorba despre unul dintre cameramani, care a aparut, fara sa vrea, in cadru. Barbatul si-a dat seama, intr-un final, de acest lucru si a incercat sa se ascunda, insa nu a reusit.

Situatia este cu atat mai ilara cu cat nici echipa tehnica de la montaj nu a sesizat acest lucru, rezultand o gafa de-a dreptul uluitoare.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *