GAFA VERII! Roxana Vancea a ramas cu un sfarc pe afara la piscina! I-a intrat sutienul la apa!

Roxana Vancea este protagonista unuia dintre cele mai „fierbinti” momente din aceasta vara. Aflata la piscina, iubita actorului Mihai Bendeac a ramas cu un sfarc pe afara!

Cum vara si-a intrat serios in drepturi, fosta asistenta TV, actualmente instructoare de Kangoo Jumps, a iesit la piscina alaturi de Elena, prietena ei cea mai buna.

Dupa cum se poate vedea in fotografiile realizate de revista Spy, Roxana a oferit un veritabil „recital” erotic, venind imbracata intr-un costum de baie minuscul, de culoare albastra.

Ce-i drept, focoasei brunete i-a intrat sutienul la apa. Si la propriu, dar si la figurat! Asta pentru ca, intr-un moment de neatentie, vedeta a ramas cu un sfarc pe afara, dupa ce sanii i-au iesit din sutien.

Fotografii revistei Spy au surprins momentul, precum si alte imagini in care fosta „vecina” a matinalilor Razvan Simion si Dani Otil apare in toate splendoarea ei, in cateva pozitii demne de un veritabil pictorial erotic.

Amor ca in telenovele

Din pacate pentru numerosii admiratori ai Roxanei Vancea, bruneta este in continuare „luata”. Fosta asistenta TV se iubeste de mai bine de doi ani cu Mihai Bendeac si, in ciuda faptului ca „porumbeii” s-au despartit si s-au impacat de mai multe ori, relatia lor este una cat se poate de serioasa, existand sanse ca, in viitorul mai mult sau mai putin indepartat, cei doi sa faca nunta.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *