Oana Zavoranu traieste o noua drama! Cum si-au batut joc toti prietenii de ea: “Au pus-o sa…”

De cand a devenit mostenitoarea unei averi considerabile, Oana Zavoranu s-a indepartat de prietenii ei. Motivul? Focoasa bruneta este convinsa ca multi ii erau alaturi numai din interes.

A fost mereu o persoana controversata si nu sunt multi cei care au reusit sa ii fie alaturi. Cu toate acestea, de cand a devenit milionara, Oana Roman are si mai putini oameni in preajma ei. Motivul? Ea este convinsa ca multi dintre oamenii pe care ea ii trata ca pe membrii ai familiei ei, ii erau alaturi doar din interes. Printre cei care nu mai fac parte din gasca de prieteni a Oanei Zavoranu se numara si Raluca Macovei.

Cele doua au fost apropiate ani buni, iar Raluca i-a fost alaturi in cele mai grele momente ale vietii sale. De mai bine de o luna insa, Oana nu ii mai raspunde la telefon.

Nu vrea sa mai auda de „sora ei”!

Oana a facut un efort pentru a putea fi alaturi de prietena ei

Oana a facut un efort pentru a putea fi alaturi de prietena ei

Conform apropiatilor, Zavoranu este convinsa ca Raluca ii era alaturi numai din interes: „Oana i-a facut nenumarate cadouri prietenei ei. Nu exista sa isi cumpere pentru ea ceva, iar lui Macovei sa nu ii ia nimic. I-a luat cizme de cateva mii de euro, husa la telefon de 1500 de euro, genti, haine si multe altele. Oana nu a facut acest gest din obligatie, ci din suflet, cu tot dragul. Raluca are bani, dar nu se ridica la nivelul Zavorancei, nu isi permite acelasi lux. Oana nu a vrut ca ea sa se simta mai prejos. Insa, la un moment dat, actrita a aflat ca prietena ei povesteste secretele ei intime unor persoane publice. Atunci, a decis sa nu ii mai raspunda la telefon„, a marturisit un apropiat al Oanei Zavoranu.

Zavo de abia putea sta pe picioare

Zavo de abia putea sta pe picioare

A intrat in razboi cu fostul iubit!

Oana Zavoranu iese noaptea cu rolele, insotita de iubitul ei, Razvan, care o sustine psihic...si fizic

Oana Zavoranu iese noaptea cu rolele, insotita de iubitul ei, Razvan, care o sustine psihic…si fizic

De doua saptamani, Oana a inceput sa se certe si cu barbatul care i-a fost alaturi timp de patru ani si care a salvat-o din cele mai crunte depresii. Zavoranu este deranjata de faptul ca Razvan a facut afirmatii defaimatoare la adresa actualului ei iubit, Alex.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *