Gainusa nu e singurul “tepuit” de Prima TV. “Trasnitii” au fost amanati luni in sir cu plata pentru munca depusa

Saptamana aceasta, Mihai Gainusa a aruncat bomba si a anuntat ca ingheta productia “Cusurgiii” care se afla in plina desfasurare in grila de programe a Prima TV. Gainusa si-a motivat decizia spunand ca firma sa “Trosc Pleosc Production” are sume mari de incasat de la compania care detine Prima TV si a anuntat ca a cerut insolventa acesteia.

Mihai Gainusa nu este singurul care a are probleme de acest fel cu cei de la Prima TV, echipa umoristilor de la „Trasnitii” intampinand, in trecut, acelasi gen de incurcaturi financiare cu cei pentru care lucreaza.
carcotasi
Mihai Gainusa a inghetat colaborarea cu Prima, pana isi va primi banii pentru munca depusa“Gainusa nu este singurul care a are de tras ca sa-si recupereze banii. El are de incasat bani pentru ca este platit prin firma sa de productie “Trosc Pleosc Production”. Are de luat bani pentru sezonul 2013 de la “Cronica Carcotasilor” si pentru episoadele pregatite pentru “Cusurgiii”, noul sau show pe care a fost nevoit sa il opreasca. Cei de la Prima isi platesc vedetele, dar intarzie sa-si achite facturile fata de aceste firme cu care lucreaza. Asa au patit si cei de la Trasnitii, dar pana la urma neintelegerile s-au rezolvate si oamenii au fost remunerati pentru munca loc”, ne-a declarat o persoana din anturajul echipei de umoristi.Reamintim ca, miercuri, Mihai Gainusa a declarat intr-un interviu, ca are facturi neonorate de catre cei de la Prima TV inca din toamna lui 2013, iar pentru productia Cusurgiii nu a incasat pana acum niciun ban.

 

Sursa: wowbiz.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *