Andreea Raicu părăseşte PRIMA TV! Ce a determinat-o să pună capăt colaborării de 14 ani

Andreea Raicu a anunţat, marţi, că a decis să pună capăt colaborării cu postul PRIMA TV. Vedeta a spus că motivele care au determinat-o să ia această decizie sunt cauzate de faptul că planurile şi dorinţele ei nu mai corespund cu politica postului.

Andreea Raicu a luat o decizie radicală după 14 ani de colaborare cu postul de televiziune care a făcut-o vedetă. Raicu a anunţat, marţi, că a decis să pună punct colaborării cu PRIMA TV, din cauza faptului că dorinţele şi planurile ei de viitor nu mai corespund cu politica postului.

andreea-raicu-va-pleca-de-la-prima-tv-care-sunt-motivele-136511-1

Vedeta a mulţumit colegilor şi echipelor care i-au stat alături în cei 14 ani şi a mărturisit că-i va păstra mereu cu drag în suflet.

„Dragii mei,

Vreau să să spun că la finalul acestui an colaborarea mea cu postul Prima TV va ajunge la final. În cei 14 ani cât am lucrat cu Prima TV nu a trecut timpul, ci s-a umplut cu momente minunate. Prima TV e locul în care am crescut cu adevarat în televiziune, în care am intrat în lumea atât de frumoasă a divertismentului. Mai ţineţi minte Big Brother? Megastar? “Reuniunea de clasă”? Eu nu numai că ţin minte toate emisiunile pe care le-am prezentat la Prima TV, ci ţin minte în detaliu cum au ajuns ele să devină realitate de la o simplă idee, îi ţin minte pe membrii echipelor cu care am lucrat, nişte oameni minunaţi, de la care am învăţat o mulţime de lucruri, alături de care m-am bucurat, m-am întristat, ne-am ajutat, am evoluat, am fost o familie, ţin minte cu câtă emoţie aşteptam transmisiile live, cât mă impresiona (şi încă o face) gândul că intru în casele a sute de mii de oameni. Le mulţumesc tuturor acestor oameni pentru tot ce mi-au dat în tot acest timp. Acum, când scriu aceste cuvinte, îmi amintesc atât de multe momente incredibile şi realizez cât de mult a însemnat Prima TV pentru mine şi tot ce am făcut împreună. Este o parte extrem de importantă din viaţa mea la care am să mă gandesc mereu cu drag. În aceşti 14 ani nu am câştigat doar experienţă şi clipe minunate, ci am câştigat şi niste oameni care mi-au devenit prieteni si pe care îi voi păstra în viaţa mea pentru totdeauna. În acest moment însă politica de programe a postului nu mai corespunde cu dorinţele şi cu planurile mele de viitor aşa că am luat decizia de a pune punct colaborării noastre.

Astfel, mă voi implica şi mai mult în dezvoltarea revistei mele on-line, dar şi a celorlalte proiecte conexe: conferinţele motivaţionale “Trăieşte frumos!”, canalul meu de Youtube şi magazinul on-line, liniilor de tricouri, haine şi bijuterii care îmi poartă numele. Aceasta nu este o despărţire de televiziune pentru că e un domeniu pe care îl iubesc şi care mă face să mă simt extrem de vie!

Dacă vor exista în viitor propuneri de colaborare cu care să rezonez cu adevarat, cu siguranţă le voi da curs. Aici este locul în care mă veţi găsi mereu!”, a scris Andreea Raicu pe o reţea de socializare.

 

Sursa: spynews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *