Gata cu Iaşul transformat în Dubai! Vrem la Saint Moritz!

După rezolvarea tuturor problemelor frumoasei noastre urbe, consilierii locali liberali se pare că au preocupări dintre cele mai aducătoare de plus-valoare pentru Iaşul celor 7 coline. Printr-un videoclip promovat cu sârg pe internet, tinerii liberali Cătălin Timofciuc şi Etienne Ignat au pus-o de-un proiect de stă mâţa-n coadă, nu alta! Concret, cei doi juni liberali doresc transformarea radicală a pârtiei din Sărărie, astfel încât Iaşul să devină, dacă nu Dubaiul Europei, măcar un Saint Moritz mai mic, aşa.

Astfel, de la trasul cu balia şi cu punga de celofan, liberalii propun montarea de teleschiuri moderne, pe care nici să nu te mai ţii de cabluri, ci doar să te urci pe un covor zburător, dar din cauciuc, nu din cel persan. Mai mult, uşuratul după boscheţi va fi înlocuit cu toalete moderne şi duşuri, iară în loc de cambuza cu vin fiert şi crenvurşti cu muştar să fie amenajat un minimarket cu suveniruri de fiţe, aşa, ca nişte antreprenori liberali ce suntem.

Acum, tindem să-i înţelegem pe Timofciuc şi pe Ignat. Dacă n-au mai prins bilete last minute în Alpii elveţieni, s-au gândit că mai bine ar da o fugă pe derdeluşul de pe Cacaina. Până una alta, nici avion nu-ţi trebuie, ci doar un bilet dus întors de autobuz. Problema e căIaşul nu prea are autobuze, la câţi turişti din Dallas şi de prin împrejurimi s-ar îngrămădi să se dea pe gheţuş la pârtia liberală. Pârtieeeee!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *