Viață grea pentru Andreea Bălan de cînd a devenit mămică: și pe scenă, și lîngă aia mică. Noroc cu soțul ei!

Andreea Bălan a revenit de curând pe scenă după ce a născut-o pe fetița ei, Ela. Acum însă atât ea, cât și iubitul ei, George au misiunile bine împărțite astfel încât să reușească să se împartă între cariera lor, dar să nu o neglijeze nici pe micuța lor. Cât Andreea este plecată pe la spectacole prin țară, George și-a luat în serios rolul de tătic și de iubit.

Zilele trecute, actorul a mers la magazin pentru a face cumpărăturile necesare pentru casă, dar de această dată, fără Andreea, care  cel mai probabil era pe scenă.  Andreea a povestit de fiecare dată când a fost întrebată despre cât de responsabil este George și cum își împart treburile și roluril de când s-a născut fetița lor.

Andreea Bălan și George sunt împreună din 2015, iar pe data de 9 noiembrie viața lor s-a schimbat total după ce au devenit părinții unei fetițe de nota 10, pe nume Ela. Atunci când cei doi sunt plecați cu treabă, mama Andreei are grijă de cea mică. Mai mult, aceasta s-a mutat din Ploiești special pentru a o ajuta pe cântăreață cu toate cele necesare.

SURSA:cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *