Gata pentru debut!

După o perioadă destul de agitată, în care antrenorul Marius Baciu şi managerul general Leo Grozavu au adus la Iaşi aproape o echipă întreagă, jucătorii ieşeni sunt pregătiţi pentru duelul din prima etapă a Seriei I a Ligii secunde, cu echipa a doua a clubului Dinamo. Zilele trecute, au fost făcute şi ultimele legitimări.
Obiectivul echipei CSMS Iaşi pentru noua ediţie de campionat este unul foarte clar, promovarea în Liga I. Tocmai de aceea, oficialii clubului ieşean au făcut tot posibilul să aducă la Iaşi jucători cât mai experimentaţi, pentru ca, sezonul viitor, Iaşul să revină pe prima scenă a fotbalului românesc.
Fără îndoială, cea mai mare lovitură pe care au dat-o ieşenii, în această vară, a fost aducerea atacantului care, în urmă cu două sezoane, evolua în Liga Campionilor, Marius Onofraş. Acesta, alături de portarul Dani şi de atacantul Aldea au fost legitimaţi la Federaţie zilele trecute, astfel că vor putea debuta pentru CSMS Iaşi încă din prima etapă, cu Dinamo II Bucureşti.

Optismul, cuvântul de ordine în Copou

Preşedintele executiv al clubului ieşean, Mircea Ursu, s-a declarat optimist înaintea primei etape de campionat.
S-a muncit bine în ultimele două luni şi echipa arată bine înainta începerii campionatului. Acum, aşteptăm şi rezultatele, pentru că până la urmă acestea sunt consecinţele activităţii din inter-sezon. Pornim cu prima şansă la promovare”, a spus Mircea Ursu.
Şi managerul general al formaţiei ieşene, Leo Grozavu, a afirmat că echipa din dealul Copoului este pregătită să se bată pentru promovare: “Mai sunt câteva zile până începe campionatul şi cred căbăieţii sunt pregătiţi. Se simte deja tensiunea debutului. Am încredere că suntem pe drumul cel bun şi că vom promova în Liga I “.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *