Gogâie locuieşte în Iaşi!

Dosar penal pentru un ieşean din Păcurari care a dat pe gât 112 sticle de vinoase de colecţie

Să te cruceşti nu alta! Un individ din Păcurari, mare admirator al lui Bachus, s-a procopsit recent cu un dosar penal de toată frumuseţea pentru că a băut nici mai mult nici mai puţin decât …112 sticle de vinuri de colecţie.

În noaptea de 19 aprilie 2011, Cosmin Ţifachi, în vâstă de 29 de ani, a pătruns prin efracţie în sediul unui magazin de vinoase din cartierul Păcurari, şi a sustras 120 de sticle de vin, dar nu din ăla fabricat din pastile ori alte chimicale dăunătoare stomacului şi ficatului, ci doar vinoase selecte de colecţie.

Jaful a fost pregătit din timp deoarece Ţifachi a ales să doarmă câteva nopţi chiar  în apropierea societăţii cu pricina pentru a „înregistra orice mişcare”. Potrivit anchetatorilor, la finalul cercetărilor s-a reuşit recuperarea a doar opt sticle de vinoase.

În timpul interogatoriului, Cosmin a recunoscut nonşalant că a dat pe gât 112 sticle de vinoase de colecţie dar nu chiar de unul singur, ci în compania unor amici boschetari care astfel s-au delectat şi ei cu licoarea rară.

„Să-i dea Dumnezeu sănătate patronului de la acel magazin şi să mai colecţioneze asemenea vinuri, de câte 100 de euroi/sticla! Că tare-s bune! Pe de altă parte, poate se gândeşte şi el să mă aştepte peste vreo 2 – 3 ani la poarta puşcăriei, atunci când voi ieşi de acolo. Dar să nu vină cu mâna goală, ori cu vreo panaramă de vin de pufoaică, ci cu o sticlă selectă de Brunello di Montalcino – Biondi Santi 1985, care costă pe piaţă cca 1000 de parai”, i-a transmis Cosmin Ţifachi, din spatele gratiilor, patronului cel păgubit din Păcurari.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *