CRISTINA SPĂTAR „joacă tare” după divorţ. A înnebunit plaja cu funduleţul ei!

Chit că doar cu o săptămână în urmă mergea la notar să semneze actele de divorţ, Cristina Spătar, fiindcă despre ea este vorba, nu pare să fie absolut afectată de această schimbare din viaţa ei.

 În prima apariţie de după de divorţul de fostul soţ, „Regina R&B“ pare să radieze, fiind mai sexy ca niciodată. Ea s-a afişat într-un costum de baie de culoare neagră care a atras atenţia tuturor celor prezenţi pe plajă. Mai mult, câtă vreme a stat pe saltea ca să se bronzeze, a întors toate privirile, iar acest lucru s-a petrecut tocmai datorită funduleţului ei bombat, de la care nimeni nu putea să îşi ia ochii.

În special domnii care erau însoţiţi au trebuit să îşi îndrepte ochii spre alt punct de pe plajă, pentru că apariţia Cristinei Spătar a fost cu adevărat spectaculoasă. De asemenea, pe costumul ei de baie extrem de sexy era scris mesajul „Rich“ şi nu oricum, ci bătut cu pietricele argintii. Pe respectiva plajă pe care am întâlnit-o şi noi, toată lumea se uita după ea, iar fizic pare să fie mai în formă ca niciodată.

Chiar dacă gurile rele au spus că va fi devastată după despărţirea de fostul soţ, iată că îndrăgita artistă a dovedit că e într-adevăr o „Regină“ în adevăratul sens al cuvântului, mai ales că a fost cu zâmbetul pe buze în tot timpul cât s-a relaxat pe saltea, la malul mării.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *