Şoferii vor cauciucuri de iarnă!

Începând cu data de 1 noiembrie 2011, şoferii sunt obligaţi să îşi achiziţioneze cauciucuri de iarnă, chiar dacă ninsoarea este inexistentă. Oricât de stupid ar părea pentru unii, şoferii chiar sunt de acord cu această lege, mărturisind că este un lucru benefic atât pentru şoferi cât şi pentru pietoni.

„Este foarte bine că s-a introdus această lege pentru că va fi mai multă siguranţă în trafic. Cei care nu vor să respecte legea, să li se ia numărul de imatriculare. Şi maşina!“, Marius Mitache, 36 ani, taximetrist.

„E logic să ai cauciucuri potrivite pe timp de iarnă, dar ceva e în neregulă aici. Totuşi, nu poţi obliga şoferii să aibă cauciucuri de iarnă când pe stradă este doar praf. Însă, cred că este un bun stimulent pentru toată lumea“, Carmen Cojocaru, 59 ani, profesor universitar.

„Cred că este o măsură bună luată pentru reducerea numărului de accidente, chiar dacă încă nu a nins. Iarna oricum vine! Îmi voi cumpăra cauciucuri pentru iarnă“, Constantin Cotman, 39 ani, taximetrist.

„Undeva se greşeşte cu această lege pentru că nu poţi obliga pe cei mai necăjiţi să îşi ia cauciuri aşa, la comandă. Bineînţeles, că se merită să investeşti în ele pentru că până la urma urmei sunt pentru siguranţa ta“, Valeriu Mardare, 40 ani, afacerist.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *