Hanan Bawwab – o prinţesă româno-iordaniană

Hanan Bawwab

Hanan Bawwab

Nu poţi să nu o remarci de prima dată! Nu are sânge albastru dar, când o vezi, îţi este practic imposibil să nu te gândeşti la o prinţesă din cele 1001 de nopţi ale Şeherezadei, dansând pe nisipul fierbinte al Iordaniei. De ce tocmai ale acestei ţări îndepărtate? Pentru că e o frumoasă arăboaică, născută la Iaşi care are atât sânge iordanian cât şi românesc. Hanan Bawab, la cei 18 ani de abia împliniţi, este pregătită să cucerească showbiz-ul românesc.

Trăsăturile exotice le-a moştenit din partea tatălui. Mama e româncă, iar tatăl, iordanian, de religie musulmană.

„A fost o poveste clasică de iubire. Tata a venit la studii, s-a îndrăgostit şi a rămas. Respect atât tadiţia musulmană cât şi pe cea ortodoxă, dar nu consider că religia contează foarte mult într-o relaţie. Eu, însă, mă consider arăboaică. ”.

Provine dintr-o familie cu tradiţie şi ambiţii mari

Provine dintr-o familie cu renume în Iordania. Una din mătuşele din partea tatălui lucrează în cadrul televiziunii, iar unchiul său, Abdel Latif Bawab a fost ambasadorul Iordaniei în România. Celui din urmă i-au fost recunoscute meritele la nivel înalt, primind distincţii înalte din partea statului român şi a preşedintelui Traian Băsescu.

Deşi trăieşte în Iaşi, Hanan merge destul de des în ţara sa „paternă” şi păstrează o legătură foarte strânsă cu familia din partea tatălui.

„Am întâlnit-o şi pe prinţesa Rania când eram mai mică, la un festival din Amman. Familia mea a fost invitată special la acea ceremonie oficială”, spune frumoasa arăboaică care recunoaşte că: „N-aş putea să merg acolo decât în vacanţă pentru că sunt obişnuită cu viaţa de aici care e mai… liberă”.

Stewardeză sau televiziune?

Îşi doreşte foarte mult să ajungă stewardesă sau să lucreze în televiziune. Pentru acest lucru este conştientă de faptul că trebuie să aibă grijă de imaginea sa.

„ Practic <Kangoo-jumps>. Merg de două ori pe săptămână unde, îndrumată de un instructor, realizez o serie de exerciţii executate cu ajutorul unei încălţăminte speciale. Dansăm pe arcuri”.

Îi place foarte mult să călătorească unde îşi petrece majoritatea timpului la shopping şi nu ca să viziteze ţara respectivă:

„Am o pasiune pentru pantofi ciudaţi. Am reuşit să fac deja o colecţie de câteva sute”.

Ţările în care a călătorit, alături de sora sa au fost Egipt, Bulgaria, Turcia, Iordania, Italia şi planifică următoarea escapadă pentru Olanda. Cheltuie foarte mult săptămânal pentru a-şi întreţine frumuseţea, iar acest lucru se observă din reacţia celor mai mulţi băieţi care roiesc în jurul său de fiecare dată când iese în oraş.

„Nu bag pe nimeni în seamă atunci când vine să mă abordeze. Sunt ca o muscă la urechea mea”.

Liberă şi pretenţioasă

Hanan este foarte selectivă, iar din acest motiv nu a avut nici o relaţie stabilă până acum.

„Sunt foarte selectivă şi îmi place să ţintesc cât mai sus. Vreau să stau în preajma oamenilor de la care am ce învăţa. Pentru mine, iubitul perfect ar trebui să arate bine, dar nu extraordinar de frumos pentru că sunt persoane care atrag doar cu stilul lor. Îmi doresc să fie gentleman, să mă respecte, dar şi să aibă un statut social cât mai înalt”.

Hanan recunoaşte că au fost şi persoane destul de cunoscute şi implicate în viaţa mondenă din Bucureşti care i-au făcut curte.

„Un bărbat din showbizz-ul autohton mi-a propus să mă lanseze în această lume. Dar m-a condiţionat oarecum să petrec o noapte la el mai întâi. Am refuzat, desigur, deoarece nu sunt dispusă să fac compromisuri. Au mai fost persoane cunoscute care mi-au făcut avansuri insistente, dar i-am refuzat categoric”.

Frumoasa arăboaică este conştientă atât de defectele sale, cât şi de calităţile pe care le deţine.

„Nimeni nu e perfect, dar eu consider că nu am prea multe defecte”.

Sătulă de micile răutăţi pe care majoritatea oamenilor le spun mereu despre ea, din cauza invidiei, frumoasa arăboaică se întreabă mereu:

„Frumuseţea este un păcat?”

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 33%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *