Iaşul dă tonul în moda românească

E un lucru cert faptul că designerii ieşeni au reuşit, de câţiva ani, să se impună în lumea modei! Mai mult, din Capitala Moldovei, cel puţin pentru acest an, au plecat cele mai îndrăzneţe şi mai „accesate” propuneri de vestimentaţie. Printre „clarvăzători”, designerii de la „Niki Fashion”.

„Vara lui 2011 readuce în prim plan culorile puternice, electrice şi asocierile îndrăzneţe de culori, în materiale vaporoase. Se poartă atât culori uni – cum ar fi albastru, coral, roz fucsia şi verde, în tonuri electrice, cât şi imprimeurile animal print sau cu degrade-uri, imprimeurile florale în nuanţe naturale de bej, verde vegetal, corai şi maron. Trendul marin (alb – albastru – roşu) continuă să ocupe un loc important în modă dar „must have”-ul acestui sezon îl reprezintă combinaţia albastru-corai”, ne spune Ramona Boca, designer la casa de modă ieşeană.

„Rochiile feminine sunt la mare căutare în acest sezon, mai ales cele scurte, deasupra genunchiului, şi cele maxi, în croieli fluide, lejere, care abia ating corpul. De mare actualitate sunt şi salopetele, în variante scurte sau lungi, cu imprimeuri florale sau dungi.

Volanele, pliseurile şi drapajele sunt elementele de croi care imprimă rochiilor o linie uşoară, fluidă. Decolteurile adânci la spate şi cele asimetrice (pe un umăr) şi volanele sunt elementele de croi cele mai actuale”, crede designerul de la „Niki Fashion”.

Mai mult: „Ţesăturile folosite sunt şi ele unele fluide, uşoare şi confortabile, plecând de la bumbac şi voaluri de mătase pentru partea de zi către mătase naturală, satinuri fine, dantelă şi voaluri fine pentru seară. Pentru ocazii speciale, rochiile fluide, lejere au luat locul celor care urmăresc linia corpului. Rochiile lungi, ultra feminine, realizate din fibre confortabile, cu volane, pliseuri şi drapaje spectaculoase, accesorizate cu lanţuri, flori sau cristale, ocupă un loc important în preferinţele doamnelor pentru evenimentele verii. Culorile sunt diverse: de la uni-uri – negru, mov, lila, corai şi albastru electric, verde – către imprimeuri şi borduri spectaculoase în combinaţii de griuri, bej, verde”.

Concluzia: „vara aceasta ne îndeamnă la expansiune, nonconformism şi încredere”.

Deci, fetelor, ce mai aşteptaţi!

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 25%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *