Horoscop 66

Berbec

Veţi fi nevoiţi să cereţi explicaţii unui amic fiindcă veţi auzi că vă vorbeşte pe la spate. Discuţia nu va fi plăcută, iar rezultatele vor constitui cu siguranţă o mare surpriză.

 

Taur

Va fi nevoie de mult efort pentru a putea contracara zvonurile pe care le lansează despre voi un personaj cu care aţi avut recent un conflict pe care îl credeaţi încheiat de o bună bucată de vreme.

 

Gemeni

Fără voia voastră, veţi fi prinşi într-o discuţie în care vi se va cere să vă spuneţi părerea despre un cunoscut. Mare atenţie ce ziceţi pentru că puteţi da naştere unei bârfe imense.

 

Rac

Nu încercaţi să dezminţiţi zvonurile despre viciile voastre. În acest caz este mai bine să lăsaţi lucrurile aşa cum sunt şi chiar să vi le asumaţi cu umor.

 

Leu

Aveţi o înclinaţie specială pentru cleveteală în această perioadă şi trebuie să faceţi eforturi pentru a vă stăvili o pornire nebănuită de a face rău. Staţi mai mult pe-acasă!

 

Fecioară

Veţi auzi vorbe de ocară despre un membru al familiei sau despre un prieten apropiat. Dacă vă hotărâţi să le contraziceţi, aveţi mare grijă că s-ar putea să ieşiţi şifonaţi.

 

Balanţă

Veţi fi nevoiţi să ieşiţi dintr-o situaţie spunând o minciună care va da însă subiect de discuţie multor vecini. Faptul că a trebuit să faceţi rău cuiva vă va chinui câteva nopţi.

 

Scorpion

Se impune să ziceţi adevărul, deşi el poate constitui uneori cea mai cruntă şi mai dureroasă bârfă. Există însă momente când lucrurile se cer tranşate clar.

 

Săgetător

Va trebui să analizaţi dacă sentimentele pe care le simţiţi în ultima vreme nu se bazează cumva doar pe ceea ce aţi auzit de la alţii. Realitatea s-ar putea să fie cu totul alta şi n-ar trebui să ezitaţi să o cunoaşteţi voi înşivă.

 

Capricorn

Iluzia că nu vă afectează ceea ce spun alţii despre voi se va spulbera dureros în momentul în care veţi fi împiedicaţi să atingeţi un ţel la care visaţi demult fiindcă cineva vă va judeca din auzite.

 

Vărsător

Un fost prieten, care a transformat amiciţia în ură, va vorbi despre cât sunteţi de zgărciţi şi va inventa obiceiuri ciudate pe care nu va ezita să vi le pună în cârcă. Protestaţi!

 

Peşti

Veţi fi puşi în situaţia deloc plăcută de a constata că multe dintre bârfele pe seama unui apropiat sunt adevărate. Vă va trebui multă energie ca să treceţi peste acest şoc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *