Ieşenii vor să cânte!

Talentele de pe malul Bahluiului au avut ocazia  de a ajunge superstaruri! Căldura toridă de afară nu i-a oprit pe cei aproximativ 600 de ieşeni să participe la X Factor.

Un nou format de emisiune, apreciat la maximum în Occident, şi-a făcut debutul şi în România. Sătui de muzica electronică, producătorii acestui mega-proiect au vrut să arate tuturor că poporul român este unul talentat şi priceput să facă muzică de calitate.

Concurenţii au venit dis-de-dimineaţă la Centrul Expoziţinal Moldova pentru a câştiga paşaportul către celebritate. Căldura, tensiunea şi emoţiile au constituit un prim test de rezistenţă pentru participanţi. Adolescenţi, dar şi doamne de vârsta a treia şi-au aşteptat rândul în şir indian. Momentele şi personajele haioase nu au încetat să apară.

Răzvan şi Dani pe baricadele Iaşului

Gazdele evenimentului au fost inconfundabilii Răzvan şi Dani care au descreţit frunţile concurenţilor şi i-au făcut să uite de căldura toridă. În timp ce unii au venit pentru a-şi încerca norocul, alţii au recunoscut că vor doar să le cunoască personal pe cele două vedete dâmboviţene. Au mai existat şi persoane înscrise în concurs doar pentru… a socializa.

Am venit la preselecţie dar era mai bine dacă îmi aduceam câinele. El ar fi cântat mai bine decât mine, dar totuşi m-am pregătit”, spune un macho man, întorcându-şi capul după toate fetele care îi atrăgeau atenţia.

Multe tinere au venit însoţite de prietenii lor, unele erau vocaliste iar prietenii lor se ocupau cu partea instrumentală. Cei din urmă nu au ştiut că se apreciau doar valenţele vocale.

„Am venit aici cu prietena mea ca să o ajut pe partea instrumentală. Eu sunt pasionat şi de fotografie”, mărturiseşte un „fotograf”, care şi-a descoperit subit vocaţia pentru muzică, în goana după faimă.

Ella a câştigat inima juriului (şi a noastră)!

Mihaela Palade, v edetă promovată de „Bârfa”, s-a prezentat la preselecţie. Frumuşică, nonconformistă şi dezinhibată, cum o ştim, Mihaela a fost luată repede în vizorul echipei de filmare. Răzvan şi Dani roiau în jurul fetei şi nu mai conteneau cu întrebări şi glumiţe specifice. După ce a dat şi un interviu, Mihaela a intrat repede în sală pentru a da proba. A ieşit cu zâmbetul pe buze şi a spus: „A fost apă de ploaie”, bucuroasă că a luat.!”

A fost chemată şi a doua zi pentru o altă departajare:

„Am trecut şi de a doua fază. Acum trebuie să aştept decizia juriului din Bucureşti. Azi am filmat audiţia şi urmează ca înregistrarea să fie trimisă în Capitală. Mă vor suna în perioada 1-15 iunie. Deci. .. aştept”.

Un alt concurent ce a luat preselecţia se numeşte Alex Arnăutu. El este solistul unei trupe cu un nume interesant, „Şukar Nation”.

Mulţi dintre participanţi au fost mulţumiţi de preselecţie, susţinând că a fost una simplă, doar că se aşteptau la ceva mai dificil. Pe lângă puţinele feţe timorate, majoritatea erau cu zâmbetul pe buze abia aşteptând marea finală de la Bucureşti. În special băbuţele care au avut lipici la echipa tehnică. Mihaela Rădulescu ştie de ce…Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *