El este VIITORUL PRIMAR AL IAŞULUI!!!

Radu-Botez

Radu Botez

Afaceriştii ieşeni fac front comun şi îi cer lui Radu Botez, actual consilier local PNL, să candideze la Primăria Iaşului. Potrivit unor bârfe politice, Botez se gândeşte şi la o demisie din rândul liberalilor pentru a candida ca independent.

“Radu Botez ar putea primi sprijinul unui grup de oameni de afaceri importanţi din Iaşi. Au fost câteva discuţii, dar încă nu a luat o decizie definitivă”, au declarat surse din mediul de afaceri. Acelaşi grup de oameni de afaceri i-a propus iniţial lui Vasile Astărăstoae candidatura la primărie din postura de independent, dar rectorul de la UMF a preferat să se păstreze pentru Ministerul Sănătăţii.

Deşi nu a dorit să comenteze în vreun fel ultimele zvonuri, surse apropiate consilierului liberal spun că acesta ar înclina spre o candidatură la postul de edil-şef, mai ales că el este unul dintre cei mai vehemenţi critici ai alianţei cu PSD, pe care o consideră nefirească şi… „împotriva firii”. De aceeaşi părere sunt şi importanţi oameni de afaceri locali care, de altfel, şi-au exprimat sprijinul necondiţionat pentru consilierul liberal.

Radu Botez, supranumit „Neamţul”, s-a făcut remarcat prin spiritul său antreprenorial şi prin seriozitatea cu care a reuşit să se impună atât în mediul politic, dar şi în afaceri. Nu a dorit niciodată să iasă în faţă, însă, a reuşit să se impună prin profesionalism. Fost membru al Uniunii Forţelor de Dreapta, Radu Botez este un apărător al principiilor economiei de piaţă libere şi al liberalismului tradiţional.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *