Mesajul ADELEI POPESCU care i-a emoţionat pe fani! A vorbit despre îngerii păzitori

Viaţa Adelei Popescu s-a schimbat complet de când a devenit mămică. Vedeta este acum o femeie împlinită, având o carieră de succes, un soţ iubitor şi un băieţel sănătos.

Adela Popescu s-a gândit la îngerii păzitori şi le-a spus fanilor ce crede despre ei. Vedeta şi-a schimbat modul de a gândi de când a devenit mămică, iar fanii sunt încântaţi.

„Nu ştiu ce mi-a venit. Şi cred aşa: că eu sunt îngerul lui păzitor şi el al meu, ca eu sunt îngerul fraţilor mei şi ei ai mei, şi ei sunt şi îngerii copiilor lor şi copiii lor vor fi îngerii copiilor lor, dar şi ai fraţilor mei şi ai cumnatelor mele. Şi că primii îngeri păzitori pe care îi cunoastem sunt părintii noştri. Şi pe măsura ce creştem, încep sa ne crească şi nouă aripi în raport cu ei. Aşa că îngerii păzitori sunt cei ce ne iubesc si au grijă de noi. Dar doar cei ce ne iubesc cu totul, cei care si-ar da şi viaţa pentru noi şi noi pentru ei. În categoria asta, rar intră altcineva în afară de partenerul de viaţă şi membri familiei, cu verişori cu tot, desigur. Toţi ceilalţi se cheamă prieteni. Şi e bine să îi ai. E minunat. Dar nu poţi să le pretinzi mai mult, nu ca ar refuza „postul”, dar nu ar mai avea timp sa fie îngeri pentru fraţii, părinţii, copiii, soţii lor”, a scris Adela Popescu pe blogul ei.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *