IMAGINI COMPROMITATOARE! Sora mai mica a Andreei Tonciu, fotografiata DEZBRACATA!

Lorena are 15 ani si este sora mai mica a Andreei Tonciu. Chiar daca abia a inceput liceul, tanara stie cum sa-i vrejeasca pe barbati si nu scapa nicio ocazie sa-si arate formele perfecte.

Toata lumea o cunoaste pe Andreea Tonciu, insa putini stiu ca are o sora mai mica ce isi doreste sa ajunga celebra. Lorena Tonciu este deja vedeta in liceu si pozeaza in cele mai fierbinti ipostaze pe retelele de socializare.

Mezina familiei Tonciu nu tine cont de absolut nimic si se lasa fotografiata la piscina, imbracata sumar. Imaginile primite pe pont@cancan.ro vorbesc de la sine. “Lorena isi face poze sexy si le posteaza pe site-urile de socializare”, ne-a spus sursa noastra.

In una dintre imagini, Lorena isi pozeaza decolteul generos, stand intinsa pe doua scaune, chiar in timpul orelor.

Andreea Tonciu: „Eu am crescut-o”

Cum, necum, Andreea Tonciu este extrem de mandra de sora ei. Invitata in urma cu ceva vreme intr-o emisiune televizata, fosta iubita lui Nicolae Mitea a marturisit ca ii este Lorenei mai mult decat o sora mai mare. „Eu am crescut-o, o plimbam mereu in carucior. Nu sunt pregatita sa am copil, dar stiu sa am grija de unul”, marturisea bruneta in urma cu cateva luni.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *