Imagini interzise minorilor! Fara buze umflate si silicoane, Anda Adam s-a jucat cu bara intre fese mai ceva ca o profesionista

Anda Adam se numara printre tinerele care au devenit cunoscute prin muzica pe care o canta, nu cu ajutorul pictorialelor sexy. Cu toate acestea, in momentul in care a pozat goala, a avut un impact devastator. Cantareata a cunoscut, astfel, celebritatea.

Aveam 20 de ani cand a primit oferta de a poza intr-o celebra revista pentru barbati. Daca, la inceput, a stat oarecum pe ganduri, dupa ce s-a sfatuit si cu mama ei, Anda Adam a acceptat provocarea.

Anda Adam a devenit celebra dupa colaborarea cu R.A.C.L.A

Anda Adam a devenit celebra dupa colaborarea cu R.A.C.L.A

La momentul respectiv lumea auzise de Anda, datorita faptului ca aparea alaturi de trupa R.A.C.L.A, insa nimeni nu se astepta sa o vada goala.

Nu avea silicoane

Desi este printre primele vedete din Romania care au trecut pe la medicul estetician pentru a-si mari bustul, la primul pictorial Anda a aparut suta la suta naturala. Faptul ca nu avea un bust impresionant, asa cum se asteapta majoritatea cititorilor de Playboy, a constat extrem de putin.

In anul 2000, cantareata a acceptat sa-si arate pentru prima data nurii

In anul 2000, cantareata a acceptat sa-si arate pentru prima data nurii

Anda a facut senzatie cu pozele ei. La drept vorbind, inca de atunci se arata extrem de dezinvolta si ii placea sa flirteze cu aparatul de fotografiat.

Se zvonea ca este dama de companie

Pe ala inceputul anilor 2000, cu putin inainte de aparitia din Playboy, au existat zvonuri cum ca Anda Adam ar fi avut si alte activitati nocturne decat cele de cantat, respectiv ca ar fi lucrat la dama de companie.

Bruneta nu a avut deloc inhibitii in momentul in care s-a dezbracat in fata aparatului de fotografiat

Bruneta nu a avut deloc inhibitii in momentul in care s-a dezbracat in fata aparatului de fotografiat

Cantareata nu a fost ferita de aceste afirmatii, iar in momentul in care i-au ajuns la urechi, nu a facut altceva decat sa se amuze. Imediat dupa aparitia in revista, artista a sustinut ca aceste fotografii vor alimenta speculatiile, dar ca este increzatoare ca lumea isi va face o adevarata impresie despre ea. Asa s-a si intamplat, Adam ajungand astazi una dintre cele mai apreciate artiste de la noi.

Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *