Impacarea ANULUI in showbiz-ul romanesc! A jignit-o iar acum s-au mutat impreuna!

Andreea Mantea si Cristian Mitrea vor deveni parinti in doar cateva luni. Si chiar daca nu mai dadeau nicio sansa iubirii lor, iata ca cei doi au decis sa petreaca mai mult timp unul cu celalalt.

Se pare ca in ultima saptamana, Andreea Mantea a stat mai mult acasa la Cristian Mitrea, multi dintre cunoscuti marturisind ca s-au mutat deja impreuna, chiar daca niciunul nu a confirmat acest lucru.

Andreea este in continuare rezervată însă în ceea ce priveşte viaţa personală. De când au aflat că vor deveni părinţi, cei doi locuiesc din nou împreună, iar Andreea este o adevărată gospodină, bruneta venind acasă cu lucrurile de care are nevoie, ceea ce inseamna ca vrea cu orice pret sa-l convinga pe Mitrea ca este femeia ideala pentru el.

Dupa cate se vede din preocuparile lui, luptatorul nu pare sa fie prea interesat de sarcina Andreei. Alegerile prezidentiale pare a fi subiectul care sa il fi acaparat si pe el intru totul, ca pe multi alti romani.“Gata mah! Sa vezi acum opulenta! Pai o sa renunt la gaz, mah! Pun numai benzina d’aia de 8 lei :)) Imi iau si in canistre :)) O sa fac baie in lapte d’ala gras si o sa-mi iau vacante de 6 luni. Da, da!”, a scris Cristi pe contul sau de Facebook, amuzandu-i pe multi dintre amicii sai.

 

Sursa:cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *