S-au dezbrăcat de secrete! Care sunt cele mai ascunse dorinţe ale vedetelor de la noi

Atunci când eşti vedetă primeşti o mulţime de întrebări constant, din partea fanilor, dar şi a jurnalinştilor. Totuşi, unele nu îşi găsesc atât de uşor răspuns, mai ales când este vorba despre dorinţe ascunse.

Ce ar fi fost oare vedetele noastre dacă nu ar fi ajuns să aibă meseria din prezent? Andreea Mantea, Cătălin Măruţă, Doiniţa Oancea, Adelina Pestriţu, Adela Popescu, Andreea Esca, Florin Busuioc, Oana Andoni, Lora, Vica Blochina şi Cătălin Botezatu s-au dezbrăcat de secrete şi au povestit care au fost cele mai ascunse dorinţe legate de carieră.

Andreea Mantea, Doiniţa Oancea şi Cătălin Măruţă visau să aibă meserii complet diferite faţă de cele din prezent.
Andreea Mantea, Doiniţa Oancea şi Cătălin Măruţă visau să aibă meserii complet diferite faţă de cele din prezent.

Andreea Mantea

Bruneta şi-ar fi dorit o meserie în justiţie. “Dacă nu aş fi ajuns să lucrez în televiziune, cu siguranţă aş fi fost procuror sau măcar avocat.”

Doiniţa Oancea

Actriţa alegea şi în copilărie în funcţie de sentimente, nu de raţiune. „Îmi amintesc că atunci când eram micuţă, visam la câteva meserii, din tot felul de motive: voiam să fiu coafeză – fiindcă aveam o mătuşă pe care o iubeam mult şi îmi doream să fiu ca ea; medic veterinary pentru că îmi doream să scap pisicile vecinei de purici, iar pe la trei patru anişori, dacă mă întrebai ce vreau să devin, spuneam mireasă. Asta, pentru că, în viziunea mea, ele se ocupau cu frumuseţea, iar eu asta voiam să fac.”

Cătălin Măruţă

Deşi acum apare pe micile ecrane, Cătălin se visa în… pădure! ”În fiecare an îmi doream să mă fac altceva: pădurar, şofer, dascăl, fotbalist, pompier, aviator şi, în cele din urmă, avocat. După cum vedeţi, fac cu totul altceva.”

De la halat la uniforma militară. Nici Adelina Pestriţu, Florin Busuioc sau Andreea Esca nu se vedeau în posturile actuale. În schimb, cariera de cântăreaţă a fost de la început una dintre dorinţele ascunse ale Adelei Popescu.
De la halat la uniforma militară. Nici Adelina Pestriţu, Florin Busuioc sau Andreea Esca nu se vedeau în posturile actuale. În schimb, cariera de cântăreaţă a fost de la început una dintre dorinţele ascunse ale Adelei Popescu.

Adelina Pestriţu

Adelina se visa în… halat! “Îmi doream foarte mult să fiu doctor sau educatoare pentru că de mică mi-au plăcut copiii şi asta era cea mai bună variantă să mă aducă aproape de ei.”

Adela Popescu

Actriţa a trecut de la o extremă la cealaltă, dar a treia dorinţă ascunsă a fost cu noroc.Am început prin a-mi dori să devin doctoriţă, apoi vânzătoare într-o benzinărie, pentru ca mai apoi să ştiu clar ce vreau să fiu când voi fi mare: cântăreaţă. Şi iată că s-a întâmplat.”

Andreea Esca

Deşi este printre cele mai iubite prezentatoare TV, Andreea îşi dorea să aibă parte de mai multă acţiune decât cea de la pupitrul ştirilor. “Când eram mică voiam să fiu medic militar pentru că îmi plăcea ideea de medicină, mama era asistentă medicală principală în sala de operaţie şi mergeam şi-o vedeam tot timpul, eram fascinată să merg cu ea ca să văd operaţii, am văzut tot ce este în interiorul omului.”

Florin Busuioc

Acum anunţă cum va fi vremea, dar în copilărie Busu îşi dorea să aducă altfel de veşti. “În familie urma să se nască sora mea. Şi pentru că părinţii nu ştiau dacă va fi fată sau băiat au mers să întrebe medicul ginecolog. Eu, copilul de cinci ani, trăgând cu urechea şi văzând ce putere uriaşă poate să aibă medicul ginecolog de poate să-ţi spună el de e fată sau băiat, am hotărât brusc că asta trebuie să mă fac.”

Dacă Oana Andoni, Vica Blochina şi Cătălin Botezatu îşi doreau slujbe normale, Lora visa la ceva SF.
Dacă Oana Andoni, Vica Blochina şi Cătălin Botezatu îşi doreau slujbe normale, Lora visa la ceva SF.

Oana Andoni

Oana se visa la catedră, răsfoind catalogul. „Când eram mică, mă visam doctor, ca mai toţi copiii. Apoi, până pe la 12 ani, am vrut să fiu actriţă. După o vizită în Germania m-am întors convinsă că voi fi profesoară de germană.”

Lora

Cântăreaţa îşi dorea ceva mai mult decât o meserie normală. “Îmi doream să am puteri neobişnuite, să pot salva lumea.”

Vica Blochina

Blonda îşi dorea să lucreze într-un domeniu ce ţine de cochetăriile feminine. “Voiam să fiu coafeză. Mereu îmi tundeam bretonul singură şi mă pasiona tot ce avea legătură cu acest lucru.”

Cătălin Botezatu

Cine ar fi crezut!? Cătălin Botezatu şi-a dorit să ajungă actor, nu creator de modă. Designerul a dat de trei ori la Teatru, însă de fiecare dată a fost respins. Astfel, Bote şi-a văzut visul năruit şi, în urma unui casting extrem de dur, s-a apucat de modă.

cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *