Ultima virgină din showbiz e obsedată de Cătălin Botezatu: «Vreau să mă dezvirgineze!

Cântăreaţa de muzică populară şi de manele Sorina Ceugea (21 de ani) mărturiseşte că atât de tare îl iubeşte pe Cătălin Botezatu, încât şi-ar petrece cu el prima ei noapte de amor!

12-13-jjjjjhuhu_a9ca9d5fda

Are 21 de ani şi este considerată cea mai sexy virgină din showbizul românesc. Şi ultima. Cântăreaţa de muzică populară şi de manele Sorina Ceugea ar renunţa însă imediat la această titulatură, dar cu o singură condiţie. Bruneta a dezvoltat o obsesie pentru un cunoscut burlac autohton, pentru care ar fi capabilă de orice. Ea însăşi a mărturisit că şi-ar pierde virginitatea de bunăvoie, dacă în dormitorul ei ar ajunge Cătălin Botezatu.

“Îl iubesc şi nu aş mai ţine cont de nimic. Este modelul bărbatului pe care mi l-aş dori mereu lângă mine, care întruneşte toate calităţile pe care eu le caut la partenerul meu”, a mărturisit Sorina pentru Libertatea.

L-a «urmărit» la emisiune

De altfel, artista şi-a dorit atât de mult să-l cunoască pe designer, încât a participat, în urmă cu câteva luni, la castingul pentru emisiunea acestuia de la Kanal D. Sorina a trecut de preselecţii, dar, din păcate pentru ea, nu a putut fi prezentă în faza finală.

“Şi acum îmi pare rău că, după ce am luat castingul, nu am putut fi prezentă la emisiunea lui, întrucât aveam un turneu în acea perioadă. Dacă s-ar ivi altă ocazie, cu siguranţă aş profita de ea”, a adăugat Ceugea. Însă pasiunea ei nu a reuşit să-i înmoaie inima lui Bote, căruia nici prin cap nu-i trece să devină primul bărbat din viaţa tinerei.

“Nu pot răspunde sentimentelor Sorinei. Mă simt onorat că m-a ales, dar aş trece de bariera profesională. Nu mi-o amintesc de la casting, pentru că au fost multe fete. Sper să nu devină o obsesie pentru ea, cum am păţit cu alte domnişoare care îmi trimit şi acum mesaje de dragoste, poezii şi propuneri indecente pe telefon, la orice oră din zi şi din noapte”, a spus Bote, contactat fiind pe marginea acestui subiect.

Dorian Popa, roata de rezervă!

Deşi va face tot ce-i stă în putinţă să-l seducă pe Bote, Sorina este conştientă că există riscul ca strategia ei de cucerire să nu funcţioneze, iar ea nu va putea rămâne virgină toată viaţa. Astfel că artista are şi o variantă de rezervă, în ceea ce priveşte alegerea bărbatului pentru care ar renunţa la virginitate. Potrivit propriilor mărturisiri, ea nu ar zice “nu” nici în situaţia în care Dorian Popa, un alt burlac celebru, ar marşa la oferta ei. ( Luana Mare)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *