Ar fi o mare prostie să nu citiți asta! Top 10 știri din topor

Răzbunarea lui Bachus, la poalele mănăstirii. Un sătean din Hadâmbu a murit în fața crâșmei, înecat cu pâine și cârnați. Omul uitase că băutura este temelie și că pâinea nu se folosește decât în combinație cu spirtul. Mănăstirea a fost doar de decor.

“Rusu’ e-n toate, în cele ce sunt / Și cele ce mâine urla-vor la lună”. Lipoveanul Echimov a devenit baronul drumurilor ieșene. Va muta zăpada de pe drumurile naționale pe cele județene, pentru 9 milioane de lei. Pentru încă 16 milioane, o va muta timp de patru ani de pe cele județene pe ulițele satelor, unde neaua cea albă va aștepta primăvara, ca să se topească. Pentru încă fo’ 45 de milioane lei, va trage un cearceaf subțirel de asfalt pe drumul Iași-Botoșani. Bani să fie, că utilaje de închiriat s-or găsi, iar munca la negru încă rentează.

O puștoaică s-a apucat de pozat și defilat pe catwalk. Tac’su i-a tras un toc de bătaie și a trimis-o la școală. Ea s-a dus la un centru de copii bătuți. Peștele… scuzați, organizatorul de modă a sărit la gâtul ălora de-au primit-o în centru, că de ce o sechestrează. Nah, adolescenții din ziua de azi…

Un procuror șpăgar din Hârlău a fost scos uscat din apă de Curtea de Apel. Simplu, “fapta nu există”. Păi, nah, ce ciupești de la Hârlău se poate numi șpagă? Zău așa…

CJ cheltuie 500.000 lei pentru montarea unor căsuțe de lemn care au costat 300.000. Vopsitul va costa probabil un milion rotund.

Fenechiu a prins un contract de 1,6 milioane lei, să repare un ambulatoriu, la Neuro. Tinerelul din fruntea CJ nu s-a mai grăbit să cheme presa la semnarea contractului. De ce oare?

indicator

Un tip i-a luat gâtul cu o coasă unui consătean. Judecătorii l-au lăsat liber, că nu prezintă pericol public. Logic. Ăla tăiat a scăpat cu viață. Păi, dacă nici cu o coasă în mână nu poți să-ți termini adversarul, înseamnă că ai trage pe lângă și cu mitraliera. Ce pericol, dom’le? Ăsta la beție nu este în stare de nimic.

Exclusiv! N-o să crezi! O să rămâi prost! Nu poți să nu citești asta! Aeroportul ieșean se laudă că a ajuns din urmă Bacăul la numărul de pasageri. Așa, și? Tulcea am depășit-o de mult, iar aerodromul de la Oțeleni nici nu chițcăie în fața noastră. Care-i știrea? Nici noi nu știm de ce am scris-o, vorba genialilor de la sport.ro.

O gagică a fost condamnată pentru că a furat două bucăți de carne de la alta, cu care nu s-a înțeles la plata zilei de muncă. Erau două bucățele mici, ovoidale și erau ale bărbatului, de fapt.

Utilajele de deszăpezire vor fi urmărite prin GPS. Așa se va ști în curtea cărui țăran a oprit autogrederul ca mecanicul să vândă motorina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *