Încă o lovitură: Ghiță Flexu face bloc din cârciumă

Când te gândești la cartierul Tătărași, te gândești, mai nou, la omul de afaceri Ghiță Flexu. Ai și motive întemeiate. Pe oriunde te-ai plimba prin Tătărași, Flexu și-a pus amprenta. Are magazine alimentare. Are magazine de scule. Tot de la el poți închiria birouri. De la el cumperi și apartamente. Chiar și nemții de la lumină tot de la el au închiriat o ditamai clădirea pe care o folosesc drept sediu de birouri. Cum ar veni, la tot pasul dai de Flexu. Așa că nu este exclus ca pe viitor cartierul Tătărași să se numească, simbolic, cartierul Ghiță Flexu. Doar el e stăpânul zonei. În ultimul timp, Ghiță Flexu a pus ochii pe ultimele petice de pământ din zonă.

Achiziţie nouă
A cumpărat noi terenuri, a realizat rapid câte un proiect în limita legii, după care s-a dus și a scos autorizație de construire pentru câteva clădiri. În acte, situația era perfect legală. Când s-a apucat de cunstruit, a uitat de lege. A construit ce l-a tăiat pe el capul. Sau mai bine spus, ce a poftit inimioara sa. Adică un bloc de locuințe și o clădire de birouri. Asta ca să fie în trend cu piața imobiliară care este iar în plină ascensiune. Nimic rău în asta. Ultima achiziție a lui Flexu este cârciuma San Nemo, patronată din spatele tejghelei de luptătorul de succes, Călin Pui de Moroșan. O achiziție destul de bună, trebuie să recunoaștem chiar și noi.

Alt bloc
Clădirea era amplasată la stradă. Este printre ultimele petice de pământ pe care se mai poate construi ceva în zonă. În plus, cârciuma nici nu mai aducea vreun profit semnificativ. Era cunoscută mai mult pentru scandalurile cu interlopi. Cum ar veni, Flexu a făcut totuși o treabă bună pentru locuitorii din cartierul său. Și ca să fie și mai iubit de localnici, Flexu s-a apucat să construiască și o clădire. A pornit în primă fază din spatele restaurantului, acolo unde e panta mai mare. Ușor, ușor, va ajunge și la nivelul străzii, iar restaurantul va dispărea complet din peisaj. Cu siguranță, se va înălța o clădire frumoasă, cu multe etaje. Ăsta e punctul forte a lui Flexu. Acum să vedem ce-o să facă cu noile apartamente. Că pe cele de la ultimul său bloc ridicat încă n-a reuşit să le vândă. Dar, dacă are omul bani, întâi le face şi apoi găseşte el o metodă să le mărite. Sau, în cel mai rău caz, se poate muta, prin rotaţie, câte o zi în fiecare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *