Lovitura lui Bogdan Gheorghiu: încă două blocuri în Tătărași

Omul de afaceri Bogdan Gheorghiu a început construcția la alte două blocuri din ansamblul Newton. Situat în Tătărași, lângă Lidl, complexul imobiliar este în plină expansiune. Anul trecut, Gheorghiu a vândut majoritatea apartamentelor din primele trei blocuri finalizate.

Lucrează și iarna
Celelalte două noi imobile au fost ridicate deja scheletic. Unul dintre ele a fost adus până la nivelul etajului 4, iar celălalt până la 5. Bogdan Gheorghiu a impus un ritm alert al construcțiilor, pe șantier lucrându-se practic la foc continuu, inclusiv în această lună ianuarie.

Case inteligente
Prin ansamblul Newton, proprietarul afacerii promovează conceptul de casă inteligentă, pe model scandinav. „Newton este un concept de locuire demn de anul 2020. În epocă Facebook, Android și Tesla e timpul să uităm de citirea apometrelor dusă lunar la administrație, de ușile de tablă ca unică măsură de siguranță pentru locuințe, de scările de bloc insalubre, de parcatul pe trotuar și de facturile indescifrabile la utilități, pe care le plătim cu resemnare. E timpul să progresăm. E timpul să locuim inteligent”, se arată pe pagina de promovare a proiectului.

Ce înseamnă
Concret, conceptul de locuire inteligentă presupune că cei ce vor cumpăra apartamente aici vor beneficia de un centru spa, o grădiniță, locuri de parcare. Totodată, apartamentele sunt dotate senzori de fum, gaz, umiditatea, temperatura putând fi setată de pe mobil. În plus, va exista un sistem de monitorizare de la intrarea în complex, în curtea interioară, în scară şi până la intrarea în apartament. Viitorii proprietari vor beneficia şi de un card unic care va asigura accesul oriunde în complex, în parcare şi în locuinţă. Va exista un sistem inteligent de facturare a serviciilor administrative, iar plata se va putea face online, chiar şi de pe mobil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *