“Încearcă şi cu o profesoară!”

Mihaela Popa

Mihaela Popa

Liderul vremelnic al PDL Iaşi, Mihaela Popa, vrea să candideze la Primărie, după ce Dumitru Oprea a renunţat oficial la această intenţie.

“Încearcă şi cu o profesoară!” şi “Din dragoste. Pentru ieşeni” sunt cele două sloganuri pe care şefa PDL le are deocamdată în vedere, potrivit apropiaţilor. Sloganul “Încearcă şi cu o profesoară!” parafrazează sloganul unei candidate a PRM Bacău la alegerile din 2008 care şi-a ales atunci o temă asemănătoare: “Încearcă şi cu o femeie!”.

Conform unor surse din PDL, candidatura Mihaelei Popa încă nu a fost discutată la nivel central, însă, în lipsa unui om cu notorietate, politicienii “cu state vechi” în filială afirmă că e cea mai la îndemână soluţie.

Cine altcineva ar putea candida? Retragerea lui Oprea a fost mult comentată la nivel central, iar conducerea partidului încearcă să-l facă să se răzgândească, dar decizia domnului rector pare de neclintit. Acesta este şi motivul pentru care încă nu este luată în serios candidatura Mihaelei Popa la Bucureşti, dar dacă nu va apărea un Făt Frumos pe un cal alb, doamna Popa va candida“, au precizat surse din PDL.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *