Incendiata si ucisa de sotul ei, dupa ce a recunoscut ca s-a culcat cu fostul iubit chiar in noaptea nuntii

O mireasa a fost stropita cu alcool si incendiata de sotul ei, pentru ca s-a culcat cu fostul iubit chiar in noaptea nuntii, potrivit politiei.

Veronika Filippova l-a cautat pe fostul partener pentru ca sotul ei a baut prea mult si a adormit la nunta lor. Tanara de 27 de ani a avut arsuri pe 80 la suta din suprafata corpului si a murit, in ciuda eforturilor uriase depuse de medici pentru a o salva.

Ivan Kuzmin, 30 de ani, sotul, si-a recunoscut crima si a fost arestat de politie la Volgograd, in sudul Rusiei.

Potrivit Life News, tanara a vrut sa se razbune pe sotul ei pentru ca a facut-o de rusine la nunta si a adormit de beat ce era, insa ceva mai tarziu a fost cuprinsa de remuscari si i-a spus barbatului totul. Ivan a stropit-o cu alcool si i-a dat foc cu o bricheta in timp ce Veronika dormea.

Rudele tinerei, mama a unui copil de 10 ani provenit dintr-o casatorie anterioara, sunt nebune de furie si spun ca Ivan i-a ascuns sotiei faptul ca a fost condamnat anterior pentru tentativa de omor, fapt confirmat de politie.

Politia din Volgograd a confirmat ca Ivan si-a recunoscut crima, iar acum risca 15 ani de inchisoare. Anchetatorii spun ca nu au reusit sa-l identifice pe barbatul cu care Veronika s-ar fi culcat in noaptea nuntii ei.

Veronika Filippova

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *